Dommelstraat 5d, Eindhoven, 5611CJ

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,6
112 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gezellig mensen. ! Heerlijke gesprekken gehad. Ik ben ook erg blij met het resultaat van mijn haar. Shoutout to Nadia ♥️
Everything went well and it was pleasant experience 🙂
Highlights mooi gezet en goed over geadviseerd qua keuze van kleur en nazorg. Pamela is vriendelijk en kundig, fijne sfeer in de salon.
Ik wordt altijd fijn geholpen door Pamela en de rest van het team. Het is er gezellig en krijg altijd goed advies! Tot over een paar maandjes weer.
My haircut was decent but after I left I noticed I had an allergic reaction to the shampoo or conditioner that resulted in itchy, red and inflamed skin behind my ears, which was not nice (and is still not fully healed). This is not the fault of the salon, but I wonder what shampoo and conditioner was used. Also: there are people working in this salon who are against vaccinations, so if you are immuno-suppressed in any way, be aware.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Pamela
4.6
7 reviews

Behandelingen

Haar
Ontharen
Medisch en tanden
Ramona
4.6
33 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

It's My Hair
Dommelstraat 5d
5611CJ Eindhoven

It's My Hair is de haarboutique van het zuiden. Deze haarboutique en salon vind je in het hart van Eindhoven, gelegen op slechts 400 meter van Centraal Station Eindhoven. Je kunt hier terecht voor de hair weaves, hair extensions, clip-ins, haarwerken en haarstukken van Hair by Djayrell. Het is mogelijk om de haren in de salon in te laten zetten, maar dit hoeft niet. De haarspecialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor knippen, kleuren of föhnen van je eigen haar.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
11:0017:30
WoWoensdag
11:0017:30
DoDonderdag
11:0017:30
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Kappers in de buurt