Reviews

4,7
175 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Diane
10 uur geleden
Vrouw die mn wenbrauwen deed was wat kortaf. Wenkbrauwen leken mooi te zitten in de salon, echter toen de gel die ze toegebracht had wegwaste vond ik het slordig en niet strak. Verf is niet egaal aangebracht met lichtere plekken die nu 'kaal'lijken. (ik heb blonde wenbrauwen die ze erg donkerblond heeft geverfd). Afspraak zelf was ruim een kwartier vertraagd en toen ook gehaast.
Anoniem
9 dagen geleden
Ik vond het personeel heel vriendelijk, ambiance was echt rustgevend. En ik vond ook dat mijn treatment zeker goed werd gedaan.
Selin
9 dagen geleden
Heel goed
Anoniem
9 dagen geleden
Romy
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Jackelin Frank
Frederikstraat 40
2514LL Den Haag

Jackelin Frank zit met haar salon op de Frederikstraat in Den Haag. Jackelin heeft jarenlange ervaring en is naast schoonheidsspecialiste, visagiste, manicure, pedicure ook wenkbrauwexpert. Zij heeft trainingen gevolgd in New York bij Sania Vucetaj, één van s'werelds beste wenkbrauwexperts. Haar doel is om iedereen die haar raad vraagt op het gebied van persoonlijke verzorging of ontspanning zich welkom en gewaardeerd te laten voelen. Naast alle behandelingen voor vrouwen zijn ook mannen welkom voor facials, brow shaping, manicure, shave en groom.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3014:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt