Jeroen de Kappert

Coolsingel 83, 3012AE Rotterdam
4,9
10 reviews
Coolsingel 83, 3012AE Rotterdam

Reviews

4,9
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jeroen is not just a nice guy but a great hairdresser. He really listens to what you want and works hard to make YOU happy. I couldn’t be happier with the results (cut & color). I will absolutely be going back again.
Miquella Martens
18 uur geleden
Aardige jongens, goed de tijd genomen om te luisteren naar wensen, super snel gewassen, geknipt en geföhnd, goede kwaliteit prijs verhouding
Roxanne Remeeus
één dag geleden
Via een vriendin ben ik bij Jeroen terecht gekomen. Ik wist dus dat hij goed is met 'korte' kapsels en daarom vertrouwde ik het hem wel toe om mijn lange lokken 37 cm in te korten - ik heb mijn haar gedoneerd. Met wat gezonde spanning zat ik in de stoel maar binnen no time waren die weg. Jeroen stelde mij op me gemak, maakte een leuk praatje en zodra ik er klaar voor was ging de schaar erin. Super spannend! Ook omdat ik nog niet wist wat voor soort kapsel ik wilde heb ik Jeroen vrij gelaten om er iets leuks van te maken en ik moet zeggen ben ik heel blij met het eindresultaat! Jeroen neemt echt de tijd voor je en hij is heel erg gepassioneerd tijdens het knippen. Ik kom zeker bij hem terug als ik weer naar de kapper moet :)
Lizzy Visser
11 dagen geleden
Zeer goed!
Anoniem
14 dagen geleden
nadadja
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Jeroen de Kappert
Coolsingel 83
3012AE Rotterdam

Jeroen de Kappert is een echte Rotterdamse kapperszaak, te vinden in het centrum van de stad aan de Coolsingel. Je kunt hier eerlijk zijn over wat je wilt met je kapsel. Eigenaar Jeroen zal vervolgens een coupe creëren die geheel aan jouw wensen voldoet, of dit nou enkel knippen betreft of een totale make-over. De sfeer is altijd goed in de salon waardoor je je direct thuis zult voelen. Om te spreken met de woorden van Jeroen: ‘Je kunt hier altijd terecht voor een heerlijk bakkie en een Gers strak kepsel!’.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0017:20
Donderdag
10:0017:20
Vrijdag
10:0017:20
Zaterdag
10:0017:20
Zondag
12:0017:20

Kappers in de buurt