Jesica Beauty

Clusiushof 7A, 2341PT Oegstgeest
4,3
8 reviews
Clusiushof 7A, 2341PT Oegstgeest

Reviews

4,3
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Onzorgvuldig
Anoniem
5 dagen geleden
Zij werkt heel nauwkeurig en schoon. Weet altijd precies wat je bedoelt en als ik naar buiten loop voel ik me altijd gelijk weer top!
Ibrahim
3 maanden geleden
ik ben heel tevreden met alle behandelingen die ik gehad heb.Zeer vriendelijke en lieve eigenaresse die je goed adviseerd.Ik raad iedereen aan om eens bij haar langs te gaan.Haar zak Jesica Beauty ziet heel netjes uit en alleen producten met hoge kwaliteit zijn gebruikt.
Anoniem
3 maanden geleden
Ik ben al aantal keer bij Jesica Beauty geweest en ik ben heel tevreden met alle behandelingen die ik gehad heb. Zij is heel klantgericht, denkt graag mee met de klant, deelt haar ideeën en levert professioneel resultaat op.
Marish
3 maanden geleden
Een zaak wat een rustige ambiance uitstraal. Zeer vriendelijke en lieve eigenaresse die je goed adviseerd. Behandeling volgens afspraak waar je tevreden weg gaat en met veel vertrouwen terug komt.
Tineke
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Jesica Beauty
Clusiushof 7A
2341PT Oegstgeest

Bij Jesica Beauty in de groene woonwijk Poelgeest in Oegstgeest kun je terecht voor verzorging van top tot teen. Eigenaresse Marjan hielp als klein meisje mee in de kapperszaak in Iran van haar moeder en het kappersvak is haar bij wijze van spreken met de paplepel ingegoten. Met het openen van haar eigen kapsalon en beautysalon in één is haar droom dan ook in vervulling gegaan. Marjan is een bijzonder veelzijdige kapper en beautyspecialist en heeft professionele opleidingen gevolgd bij de Nederlandse Kappersakademie, de Kinki Academy en ze is een gecertificeerde schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Na een bezoek aan Jesica Beauty voel je je blij, mooi en ontspannen. Handig om te weten: je parkeert gratis voor de deur.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0016:00
Dinsdag
10:0016:00
Woensdag
10:0016:00
Donderdag
10:0016:00
Vrijdag
10:0016:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt