Reviews

4,8
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Goede facial, fijne salon, goede sfeer, goede producten. Jessica heeft mijn wenkbrouwen prachtig gedaan en ook na een aantal dagen straalt mijn houd nog steeds.
Joke
één maand geleden
Vadim
één maand geleden
Ik kom eigelijk al jaren bij een andere salon,maar ik wilde eens wat anders.En dat was een prima verandering!Ik vond dat mijn wenkbrauwen mooi waren gedaan en ik ben weg van de bindweefsel gezichtsmassage (daar heb ik een nieuwe afspraak voor gemaakt)Ik zag echt resultaat!
jol
3 maanden geleden
De behandeling bij Jessica was echt heerlijk. Ze gaf uitleg over wat ze deed en wat dat met je huid doet. De geuren waren heerlijk van de producten. Fijne massage en als extraatje kreeg ik een bindweefselbehandeling. En zelfs al met deze 10 minuten waren mijn rimpels echt veel minder! Zeker een aanrader.
Nina
3 maanden geleden
Tim
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

JESS beauty & skincare
Haarlemmerdijk 146
1013JJ Amsterdam

JESS beauty & skincare is jouw schoonheidsspecialiste in de haarlemmerbuurt. Deze salon biedt een totaalbeleving van huidverbetering en wellness door weldadige natuurlijke producten, geurbeleving en heerlijke massages. Bij elke behandeling wordt je huid geanalyseerd en wordt de behandeling aangepast aan jouw wensen en behoeftes. JESS beauty & skincare werkt met Monchique Cosmetics, één van de zuiverste, natuurlijke cosmeticamerken met krachtig mineraal bronwater en extracten van planten, bloemen en vruchten. Wil jij ook een mooiere huid én een goed gevoel van binnen? Just say JESS!

Let op: vanaf 1 september is JESS beauty & skincare verhuisd naar Saza Care, Haarlemmerdijk 146.

Maandag
10:0014:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt