Nieuwezijds Voorgburgwal 72Hs, Amsterdam
Vandaag open: 10:00 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
161 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
In eerste instantie was ik wat sceptisch omdat ik überhaupt niet goed wist wat voor kapsel ik zelf wilde en ik wist niet goed of Jolanta daardoor wist wat ze moest doen (aangezien ik nogal vaag was). Maar mijn haar is nog nooit zo goed en leuk geknipt en vervolgens heeft ze het ook nog heel mooi droog geföhnd. Dit was voor het eerst ooit dat ik niet na de kapper direct mn eigen haar ben gaan stylen. Ik ben echt super tevreden!
Het was mijn eerste keer bij Jolanta en ik ben super tevreden en zij heeft er een nieuwe vaste klant bij! Heel fijn advies en alles wordt uitgebreid besproken voordat ze begint. Ben super blij met het eindresultaat van de highlights en knipbeurt.
Got exactly what I asked for!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jolanta.
4.9
109 reviews

Behandelingen

Haar

Portfolio

Over

Jolanta
Nieuwezijds Voorgburgwal 72Hs
Amsterdam

Wil je vlakbij de Singel en station Amsterdam Centraal je haar laten doen? Bij Jolanta kan dat. Jolanta is een haar- en kleurspecialist en ze knipt mannen en vrouwen. Wist je dat ze ook een expert is in het zetten van highlights en balayages? Je haar is je dierbaar, dus vertrouw je haar toe aan een kapper die de nodige kennis en techniek in huis heeft. Jolanta is geschoold aan het prestigieuze Amsterdam B Academy. Met veel beleid creëert ze mooie blends voor een subtiel of juist een opvallend effect; net wat je wilt. Hierbij worden producten gebruikt die sulfaat- en parabeenvrij of zelfs vegan en milieuvriendelijk zijn. De salon hanteert tevens ruime openingstijden, dus wanneer kom jij langs?

Good to know: Jolanta speaks English and Dutch.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt