Joqi Shiatsu

Borneostraat 38, 1094CL Amsterdam
4,8
53 reviews
Borneostraat 38, 1094CL Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,8
53 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mieke
één maand geleden
I have done shiatsu a few times and I found it a complete, relaxing and effective treatment for my lower back pain. Johanna takes time to listen, to explain and to provide useful tips. She addressed my complaints with 100% focus and attention. I felt completely relaxed in my body and mind, I slept better and deeper after the treatment. I will come back.
elena
2 maanden geleden
Sascha
2 maanden geleden
Ik heb al heel wat shiatsu behandelingen achter de rug. Elke keer weet Johanna mij weer te verassen met een unieke shiatsu behandeling. Zij heeft heel veel aandacht voor jou en voor je klachten. De shiatsu behandelingen zijn erg ontspannend en hebben langdurig effect. Voor iedereen die een shiatsu behandeling wilt nemen, raad ik deze salon aan!
Alvand
2 maanden geleden
Sabitrie
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Joqi Shiatsu
Borneostraat 38
1094CL Amsterdam

Johanna van Joqi Shiatsu aan de Borneostraat te Amsterdam is gecertificeerd Iokai Shiatsu therapeut. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om momenten te vinden waarin je je kan concentreren op jezelf en je lichaam. Momenten om weer even tot jezelf te komen. Het doel van Joqi Shiatsu is om door de open, eerlijke en niet invasieve behandeling met Shiatsu het evenwicht in je lijf te herstellen. Shiatsu is een Japanse manuele therapie gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en wordt gegeven op het geklede lichaam. Een behandeling van Joqi Shiatsu vitaliseert, versterkt en ontspant en is het perfecte recept voor regeneratie van ons vaak snelle en volle dagelijkse leven.

Handig om te weten: de Shiatsu-behandelingen van Joqi Shiatsu worden door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Check jouw polis hoeveel van de kosten jouw verzekering restitueert.

Maandag
08:3022:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
15:0022:00
Donderdag
10:0013:00
Vrijdag
13:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt