Joqi Shiatsu

Borneostraat 38, 1094CL Amsterdam
4,6
46 reviews
Borneostraat 38, 1094CL Amsterdam
Dalurenkorting

Reviews

4,6
46 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mieke
7 dagen geleden
Johanna beheerst het ambacht tot in de puntjes. Zij is een heel prettige en sensitieve shiatsu therapeut die geen enkele nieuwsgierigheid naar andere mogelijke benaderingen oproept want haar aanpak is gewoon zoals je wilt dat die is: effectief, respectvol, aandachtig, deskundig. Ik kom al vanaf het begin van de praktijk en vaar er zeer wel bij.
Rosemarie
5 maanden geleden
Jorrit
9 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Joqi Shiatsu
Borneostraat 38
1094CL Amsterdam

Johanna van Joqi Shiatsu aan de Borneostraat te Amsterdam is gecertificeerd Iokai Shiatsu therapeut. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om momenten te vinden waarin je je kan concentreren op jezelf en je lichaam. Momenten om weer even tot jezelf te komen. Het doel van Joqi Shiatsu is om door de open, eerlijke en niet invasieve behandeling met Shiatsu het evenwicht in je lijf te herstellen. Shiatsu is een Japanse manuele therapie gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde en wordt gegeven op het geklede lichaam. Een behandeling van Joqi Shiatsu vitaliseert, versterkt en ontspant en is het perfecte recept voor regeneratie van ons vaak snelle en volle dagelijkse leven.

Handig om te weten: de Shiatsu-behandelingen van Joqi Shiatsu worden door veel zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Check jouw polis hoeveel van de kosten jouw verzekering restitueert.

Maandag
08:3022:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
15:0022:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt