Kapsalon in de Jordaan

Elandsgracht 51, 1016TN Amsterdam
4,9
151 reviews
Elandsgracht 51, 1016TN Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
151 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geweldige zaak, behandeling en haarexperts!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lorin
Senior Colorist
5.0
33 reviews

Over

Lorin Versteeg is een van de eerste kleurspecialisten in Nederland. Ze staat nationaal en internationaal bekend om haar techniek en is specialist in het ‘natuurlijk kleuren’; het haar lijkt bijna op natuurlijke wijze gehighlight. Ze werkte bij de beste kapsalons in zowel Londen als Amsterdam.

Behandelingen

Haar
Siko
5.0
22 reviews

Over

Haarstylist Siko van Berkel draait al heel wat jaren mee in de top van de kapperswereld. Zijn talent zit vooral in het ‘kijken’; de structuur en de vorm van het haar. Het gaat bij hem niet om de nieuwste techniek, maar om wat het haar nodig heeft. Hij knipt op droog haar, zodat hij ‘meteen kan zien wat het haar doet’. Op deze manier creëert hij een natuurlijke look en valt het haar op zijn mooist.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Siko

Deskundig7
Simon
4.9
31 reviews

Over

Kapper Simon Koelstra is klassiek geschoold en staat bekend om zijn perfectionistische aanpak en geduld. Hij is een expert in ‘technisch knippen’; hij weet precies welke kniptechniek nodig is en welke impact iedere ‘knip’ op het haar heeft. Bij hem staat de identiteit van de klant centraal: wie ben je, wat voor levensstijl heb je en wat voor kapsel past er bij jou? Dit jonge talent maakt graag de verbinding tussen haar en mode, om een totaalconcept neer te zetten.

Behandelingen

Haar

Over

Kapsalon in de Jordaan
Elandsgracht 51
1016TN Amsterdam

Kapsalon in de Jordaan vind je aan de gezellige Elandsgracht in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor knippen, stylen, haarverzorging en diverse kleurbehandelingen zoals highlights of een balayage.

Eigenaar Siko werkt meer dan 25 jaar als kapper en haarstylist, en eigenaresse Lorin meer dan 14 jaar als kleurspecialist. De salon staat bekend doordat zij veel hebben gewerkt met nationale en internationale modebladen. Bij de wat bekendere Nederlanders is Kapsalon in de Jordaan dan ook favoriet. In de salon wordt gekeken naar wat er bij je past, en hoe je beste eigenschappen versterkt kunnen worden. Hoewel het niveau hoog ligt, is de sfeer in de salon laagdrempelig, intiem en warm. Iedereen is welkom.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt