Kapsalon in de Jordaan

Elandsgracht 51, 1016TN Amsterdam
Elandsgracht 51, 1016TN Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al met al een heerlijke ervaring plus super haircut natuurlijk
Heel blij met Kamilla en Kapson in de Jordaan!
Toon reactie salon...
Fijne salon.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lorin
Senior Colorist
5.0
86 reviews

Over

Lorin Versteeg is een van de eerste kleurspecialisten in Nederland. Ze staat nationaal en internationaal bekend om haar techniek en is specialist in het ‘natuurlijk kleuren’; het haar lijkt bijna op natuurlijke wijze gehighlight. Ze werkte bij de beste kapsalons in zowel Londen als Amsterdam.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Lorin

Getalenteerd12
Vakkundig10
Deskundig9
Ervaren6
Siko
5.0
71 reviews

Over

Haarstylist Siko van Berkel draait al heel wat jaren mee in de top van de kapperswereld. Zijn talent zit vooral in het ‘kijken’; de structuur en de vorm van het haar. Het gaat bij hem niet om de nieuwste techniek, maar om wat het haar nodig heeft. Hij knipt op droog haar, zodat hij ‘meteen kan zien wat het haar doet’. Op deze manier creëert hij een natuurlijke look en valt het haar op zijn mooist.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Siko

Deskundig15
Getalenteerd9
Uitzonderlijk7
Vakkundig6
Zoë

Behandelingen

Haar
Kamilia
Top Stylist & Colorist
5.0
6 reviews

Over

Specialisatie Haarstylist Kamilia Homri is gespecialiseerd in knippen, maar ze kleurt ook. Haar talent zit in het creëren van een kapsel dat langdurig zijn model behoudt. De identiteit van de klant staat voor haar centraal: wie ben je, wat voor levensstijl heb je en hoe draag je je haar zelf? Bij iedere klant kijkt ze naar het volume en de structuur van het haar en de dagelijkse styling, en daar knipt ze op. Homri knipt op droog haar en is een expert in het knippen van krullen. Daarnaast geeft ze graag stylingadvies. Loopbaan Homri begon op haar vijftiende met de kappersopleiding in Rotterdam. Tijdens en na haar driejarige opleiding werkte ze vier dagen in de week bij verschillende salons. Vanaf haar tweeëntwintigste werkt ze bij kapsalon Sjenkels in Rotterdam. In deze periode volgt ze veel trainingen en ontwikkelt ze verder zich tot gerenommeerd kapper. Zo is ze onderdeel van het creatieve team en wordt ze getraind door Siko van Berkel. Homri specialiseert zich in droog knippen, natuurlijk kleuren en andere kaptechnieken. Ze gaat regelmatig mee naar fotoshoots en video-opnames. Later gaat de haarstylist zelf ook trainingen geven in droog knippen en creatief knippen. Haar eigen talent ontwikkelt ze verder tijdens een training bij Mogeen Haarschool in Amsterdam. Homri gaat ook enkele keren mee naar Paris Fashion Week voor haarstylingklussen. Na zeven jaar verruilt ze Sjenkels voor de Amsterdamse kapsalon Le Souk. Sinds juli 2020 werkt Homri bij Kapsalon in de Jordaan.

Behandelingen

Haar

Over

Kapsalon in de Jordaan
Elandsgracht 51
1016TN Amsterdam

Kapsalon in de Jordaan vind je aan de gezellige Elandsgracht in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor knippen, stylen, haarverzorging en diverse kleurbehandelingen zoals highlights of een balayage.

Eigenaar Siko werkt meer dan 25 jaar als kapper en haarstylist, en eigenaresse Lorin meer dan 14 jaar als kleurspecialist. De salon staat bekend doordat zij veel hebben gewerkt met nationale en internationale modebladen. Bij de wat bekendere Nederlanders is Kapsalon in de Jordaan dan ook favoriet. In de salon wordt gekeken naar wat er bij je past, en hoe je beste eigenschappen versterkt kunnen worden. Hoewel het niveau hoog ligt, is de sfeer in de salon laagdrempelig, intiem en warm. Iedereen is welkom.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt