Elandsgracht 51, Amsterdam, 1016TN
Vandaag open: 09:00 - 19:30

Alle behandelingen

Reviews

4,9
875 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al jaren knipt Kamilia mij. Ze is niet zomaar een kapster, maar gewoon de allerbeste. Het zit altijd goed, niet alleen net na het knippen, maar ook daarna.
Toon reactie salon...
Voor het eerst kort haar droog geknipt. Met mijn krullerige haar een veel betere aanpak. Nuttige tips gehad.Volgende keer weer!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Zoë

Behandelingen

Haar
L
Luna

Behandelingen

Haar
Siko
Salon owner & Creative director
5.0
174 reviews

Over

Haarstylist Siko van Berkel draait al heel wat jaren mee in de top van de kapperswereld. Zijn talent zit vooral in het ‘kijken’; de structuur en de vorm van het haar. Het gaat bij hem niet om de nieuwste techniek, maar om wat het haar nodig heeft. Hij knipt op droog haar, zodat hij ‘meteen kan zien wat het haar doet’. Op deze manier creëert hij een natuurlijke look en valt het haar op zijn mooist.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Siko

Deskundig24
Vakkundig18
Getalenteerd17
Uitzonderlijk13
Lorin
Salon owner & Senior Colorist
5.0
201 reviews

Over

Lorin Versteeg is een van de eerste kleurspecialisten in Nederland. Ze staat nationaal en internationaal bekend om haar techniek en is specialist in het ‘natuurlijk kleuren’; het haar lijkt bijna op natuurlijke wijze gehighlight. Ze werkte bij de beste kapsalons in zowel Londen als Amsterdam.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Lorin

Vakkundig22
Deskundig20
Getalenteerd17
Professioneel16
Kris
Haar stylist & Colorist
4.7
67 reviews

Over

Haarstylist Kris van Laerhoven is een expert in knippen en kleuren; van stylen tot highlights en natuurlijke balayages. Zeg maar gerust het hele pakket. Met haar kennis die ze verkreeg in binnen- en buitenland weet ze als geen ander hoe ze iemands uitstraling kan versterken en de juiste look te creëren. De identiteit van de klant is het uitgangspunt: wie ben je, wat voor haartype heb je, hoe valt het haar en wat past goed bij de vorm van je gezicht? Bij Kris draait het niet altijd om de laatste trends, maar vooral om wie je bent en wat goed bij je past.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Kris

Vakkundig14
Getalenteerd5
Kamilia
Top Stylist & Colorist
5.0
93 reviews

Over

Specialisatie Haarstylist Kamilia Homri is gespecialiseerd in knippen, maar ze kleurt ook. Haar talent zit in het creëren van een kapsel dat langdurig zijn model behoudt. De identiteit van de klant staat voor haar centraal: wie ben je, wat voor levensstijl heb je en hoe draag je je haar zelf? Bij iedere klant kijkt ze naar het volume en de structuur van het haar en de dagelijkse styling, en daar knipt ze op. Kamilia knipt op droog haar en is een expert in het knippen van krullen. Daarnaast geeft ze graag stylingadvies.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Kamilia

Vakkundig9
Professioneel7
Getalenteerd7
Deskundig6

Over

Kapsalon in de Jordaan
Elandsgracht 51
1016TN Amsterdam

Kapsalon in de Jordaan vind je aan de gezellige Elandsgracht in Amsterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor knippen, stylen, haarverzorging en diverse kleurbehandelingen zoals highlights of een balayage.

Eigenaar Siko werkt meer dan 25 jaar als kapper en haarstylist, en eigenaresse Lorin meer dan 14 jaar als kleurspecialist. De salon staat bekend doordat zij veel hebben gewerkt met nationale en internationale modebladen. Bij de wat bekendere Nederlanders is Kapsalon in de Jordaan dan ook favoriet. In de salon wordt gekeken naar wat er bij je past, en hoe je beste eigenschappen versterkt kunnen worden. Hoewel het niveau hoog ligt, is de sfeer in de salon laagdrempelig, intiem en warm. Iedereen is welkom.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0019:30
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Redken
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020

Kappers in de buurt