Kapsalon Manolya

Paul Krugerlaan 236, 2571HR Den Haag
4,1
10 reviews
Paul Krugerlaan 236, 2571HR Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,1
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Geen goeie ervaring bij deze kapper. De winkel ziet er niet hygiënisch en verzorgd uit. Toen ik kwam binnen lopen werd ik niet aangesproken, ik werd niet eens begroet. Er is ook geen receptie of iets dergelijks waar ik kom wachten om begroet te worden. Ik ben dus maar gaan zitten. Ik was op tijd voor mijn afspraak, maar ze hadden totaal geen oog voor mij. Na 20 minuten was ik eindelijk aan de beurt. En werd ik meegenomen naar achter waar het kapper/wasrek/opslag gedeelte was. Ook niet hygiënisch. Op de tafel voor de spiegel lag gewoon nog haar van een vorige kapbeurt. Na 5/10 minuten was ik al weer klaar. Wat mij best verbaasde. Ik hoefde alleen maar puntjes, maar het was alleen haar eraf knippen en klaar. Niet controleren of alles recht was of beide kanten gelijk waren. Ik ben geen kapper dus heb geen oog daarvoor en gelukkig ziet het er wel goed uit. Maar ik vond het vrij apart. Mijn haar werd gelukkig wel droog en in model geföhnd. Er werd mij ook niet getoond hoe mijn haar er van achter uitzag. Moest het er maar mee doen. Gelukkig was de kapper goedkoop, want meer is het zeker niet waard. Misschien nog wel minder!
Martine
één maand geleden
Erica
2 maanden geleden
Was een fijne behandeling, ik had knippen en kleuren. Was ook gezellig personeel.
Anoniem
3 maanden geleden
Direct bij binnenkomst direct geholpen, super fijn!
Anoniem
3 maanden geleden
Goede ervaring; echter personeel groette niet bij binnenkomst en was niet erg duidelijk toen ik tussen behandelingen door moest wachten.
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Manolya
Paul Krugerlaan 236
2571HR Den Haag

Bij Kapsalon Manolya aan de Paul Krugerlaan in de Transvaalbuurt zijn ze van alle markten thuis op het gebied van haar. Je kunt hier niet alleen terecht voor een nieuwe coupe, ook is het team gespecialiseerd in het ontharen met touw en waxen. Daarnaast weten ze als geen ander hoe ze mooie wenkbrauwen kunnen vormen die perfect aansluiten bij jouw gezicht. Het team van Kapsalon Manolya staat altijd voor je klaar met een goede dosis energie en passend advies. Handig om te weten: er is parkeergelegenheid voor de deur.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
12:0018:00

Kappers in de buurt