Vestdijk 50, Eindhoven, 5611CE

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,0
100 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
The hairdresser was very fast and didn’t give me a good haircut. Completely not worth it. I have been there before and it was nice, so that is why I came back. The standard of the different employees is apparently not the same - some treat you well, but some just want to take the money as fast as possible.
Everything was good and fast
Vriendelijk personeel in een ruime salon. Helaas heb ik ruim een uur moeten wachten tot ik aan de buurt was (met afspraak). Er was was fout gegaan in het reserveringssysteem. Netjes opgelost met een gratis douchegel en prima geknipt. Ik had geen afspraak voor het threaden van mijn wenkbrauwen. Maar dat kon er prima even achteraan. Mooi en netjes gedaan! Ik ga graag terug.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S1
Salon
3.8
10 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen
S2
Salon

Behandelingen

Haar
S
Salon
3.7
44 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Kapsalon Milan
Vestdijk 50
5611CE Eindhoven

In de binnenstad van Eindhoven huist Kapsalon Milan - het adres voor vrouwen, mannen en kinderen die verzekerd willen zijn van een mooi kapsel. Het kundige team is vele haartechnieken meester en doen ook aan threading - een epileertechniek met touw waarbij haartjes (ook donshaartjes) heel precies en snel worden verwijderd. Wil je strakke wenkbrauwen, een trendy coupe, een nieuw haarkleurtje én personeel dat luistert naar jouw wensen? Kom dan langs bij de Vestdijk om jouw haarwensen in vervulling te laten gaan. Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt