Reviews

4,7
89 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super fijne styliste. Luistert naar je. Doet je geen pijn. Zet de nagels niet te dik en heeft zelfs een probleemnagel opgespoord en behandeld. Andere salons hebben dit gewoon onbehandeld gelaten.
Anoniem
één maand geleden
Kimmy-Gita
4 maanden geleden
Weer perfect geknipt, voor een buitengewoon redelijke prijs, onder het genot van een koel drankje en luisterend naar veel gezellige verhalen. (Wim, maar de afspraak was gemaakt door Maartje :))
Maartje
4 maanden geleden
Priscilla is fantastisch. Ik kon last minute met twee kinderen terecht, ze zijn beiden weer geweldig leuk geknipt, ze kletst leuk met ze, ze kregen wat lekkers en ranja en ik hoefde voor een zelfs slechts een bijpunttarief te betalen omdat zij dat weinig werk vond, perfecte service!!
Maartje
5 maanden geleden
Ik ben al en aantal keer geweest bij Milou, het fijne vind ik dat ze altijd op tijd werkt, je word vriendelijk verwelkomd in deze salon en iets te drinken, Milou groeit per keer, en mijn nagels zijn nu zo goed als perfect, geen hobbetje of bobbeltje te bespeuren, en heeft een rijk scala aan kleuren!!! Ze attendeert mij er altijd op, mocht er iets zijn, mag ik altijd terug komen ?? Dat noem ik nog eens service!!! Bedankt Milou je hebt er en vaste klant bij
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Priscilla
Wilgstraat 49
2565MB Den Haag

Of je nu een trendy zomerkapsel wilt, een warme herfsttint, zon in je haar een ingetogen of juist uitbundige nieuwe coupe wenst; je zit goed bij Kapsalon Priscilla. Het team bestaat uit allround kappers en is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarmode. Ze helpen je graag, adviseren als de beste. Dit allemaal om jou de haarstijl van je dromen te bezorgen. Ze zijn gespecialiseerd in het knippen van vrouwen, mannen en kinderen en zijn gevestigd in Nailz By J.

Maandag
13:0017:00
Dinsdag
09:3017:00
Woensdag
09:3017:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt