Kapsalon Priscilla

Wilgstraat 49, 2565MB Den Haag
4,8
170 reviews
Wilgstraat 49, 2565MB Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,8
170 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super blij met mijn haren, het is precies geworden zoals ik het wilde ook al kon ik het niet echt uitleggen 👌 Heb het vaker los gehad
Shelly
4 uur geleden
Francisca is mijn vaste kapster in Den Haag,ook nu ik er niet meer woon. Het is een warme zaak, je krijgt ruim de tijd en ik ben nog nooit ontevreden de deur uit gegaan. Ik zou het dan ook van harte aanbevelen.
Anoniem
14 dagen geleden
Deze salon levert héél goede kwaliteit zéker ook nog eens in verhouding tot de prijs! Er is sprake van kunde, kennis professionaliteit en liefde voor het vak. Er wordt met optimale aandacht en creativiteit geluisterd naar de individuele wensen van de klant en indien mogelijk zoveel mogelijk gerealiseerd. Verbluffend hoe Priscilla en haar medewerker(s) verrassende, prachtige reslutaten weten te creëren. Zoals ik "ooit" weleens tussendoor andere kappers bezocht (terwijl dat voor Priscilla geen enkel bezwaar bleek te zijn), bleef en blijft Priscilla de kroon spannen met haar eerlijke- oprechte, no-nonsense, humorvolle benadering en haar al eerder benoemde professionele aandacht, liefde voor het vak.
Thed Klinge-v.d. Pennen
14 dagen geleden
Geweldig geknipt en geföhnd in gezellige sfeer met goede koffie
Karin
20 dagen geleden
Ineke
21 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Priscilla
Wilgstraat 49
2565MB Den Haag

Of je nu een trendy zomerkapsel wilt, een warme herfsttint, een ingetogen of juist uitbundige nieuwe coupe wenst; je zit goed bij Kapsalon Priscilla in de Wilgstraat. Het team bestaat uit allround kappers en is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haarmode. Ze helpen je graag, adviseren als de beste. Dit allemaal om jou de haarstijl van je dromen te bezorgen. Ze zijn gespecialiseerd in het knippen van vrouwen, mannen en kinderen en zijn gevestigd in Nailz By J.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:00
Woensdag
09:3017:00
Donderdag
09:3020:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Kappers in de buurt