Kapsalon Schier en Schaar Reviews

Pieter Borstraat 8, 5014KB Tilburg

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,7
65 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik werd gastvrij onthaald door Ginny met lekker kopje thee en koekje erbij. Zij gaf me goed advies over kleur en verzorging. Ik was helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe haarkleur en ging met een meer dan tevreden gevoel naar huis. Ginny bedankt! en tot de volgende keer
Toon reactie salon...
Ginny gaat voor 100% voor haar nieuwe kapsalon. Ze neemt echt nog de tijd voor je als klant en wil dat je 100% tevreden naar buiten stapt. Dit is zeker gelukt. De volgende keer zeker weer naar Schier en Schaar!
Ginny heeft duidelijk verstand van kleuring en hoe dit het mooiste wordt. Ze zal ook zeker niet stoppen, voordat je 100% tevreden is, al moet ze door tot midden in de nacht. Ze verstaat haar vak en geeft goed advies als je daar om vraagt. Ook als het gaat om knippen, gaat Ginny door totdat jij blij de deur uit kan lopen.
Toon reactie salon...
Kapsalon Schiet&Schaar is een knusse salon met een huiskamersfeer met een vriendelijk en warm ontvangst. Ginny is creatieve haar styliste die haar vak goed verstaat en haar specialiteit is kleuren. Welke kleur of kleurcombinaties je ook graag wil hebben zij fixt het. Ik ben heel blij met Ginny en haar gezellige Salonnetje Schier&Schaar in Tilburg!
Echt een super kapsalon. Al een aantal keer mijn haar laten kleuren en knippen en altijd een geweldig resultaat. Ginny denkt ook echt mee, zodat alles prachtig bij je staat. Ook olaplex aan te raden. Mijn vriend laat zijn haar hier knippen en is ook zeer tevreden. Een echte aanrader, zeker voor kleuring.
1
101112
13