Reviews

3,9
326 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima kapper
Margreet
één dag geleden
Geen goede ervaring. Ik had een afspraak ingeboekt om 10:00, de kapper kwam zelf echter meer dan vijf minuten te laat en de salon was nog niet open. Toen ik binnen kwam werd mij gevraagd eerst te wachten, zodat er nog een droogrekje met handdoeken dat midden in de salon stond opgeruimd kon worden. Vervolgens vroeg de -slecht Nederlands sprekende- kapper mij kortaf wat er moest gebeuren, verder werd er totaal geen contact gemaakt. Tussen het knippen door werd steeds zonder verdere toelichting of verontschuldiging de telefoon opgenomen. Ik voelde me nogal ongemakkelijk bij deze hele situatie. Het knippen op zich is goed gebeurd, maar de salon maakt een zeer groezelige indruk. Afbladderende verf, haartjes overal, en een goedkope inrichting. Ik had veel meer verwacht van een salon die bij Treatwell is aangesloten - ik raad jullie aan om hier een keer een inspectie te doen, want deze salon is in het echt heel wat minder netjes dan 'ie op basis van de foto's lijkt. Ik snap dan ook echt niet waar de hoge beoordelingen vandaan komen - vermoedelijk zijn deze gegeven door vrienden/bekenden van de eigenaar?
Anoniem
3 dagen geleden
Op basis van eerdere reviews was het zoals ik verwacht had. Slecht nederlands sprekend personeel - maar ze begrepen mijn instructies prima.
Anoniem
3 dagen geleden
Veel kappers geprobeerd, maar toch terug gegaan naar Sunny. Ze nemen de tijd en knippen zoals het hoort in tegenstelling tot de andere kappers die ik heb geprobeerd
Anoniem
4 dagen geleden
Marc
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Sunny
Voorstraat 43
3512AJ Utrecht

Kapsalon Sunny is een trendy kapsalon gevestigd in het centrum van Utrecht. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom voor een simpele knipbeurt of een goede kleuring. Droom lekker weg tijdens een fijne hoofdmassage terwijl jouw haar wordt gewassen. Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met grote en professionele merken zoals Paul Mitchell en Goldwell. Daarnaast heeft de salon een specialist in een stijl permanent behandeling, waardoor jouw krullend haar permanent stijl kan worden.

Maandag
10:0018:30
Dinsdag
10:0018:30
Woensdag
10:0018:30
Donderdag
10:0018:30
Vrijdag
10:0018:30
Zaterdag
10:0018:30
Zondag
12:0017:15

Kappers in de buurt