Reviews

3,9
298 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Charles
5 dagen geleden
Dit was de derde keer dat ik hier kwam. Ik woon niet meer in Utrecht, maar ben er speciaal voor naar Utrecht gekomen, omdat ze me altijd heel netjes knippen. Ook snel, voor weinig geld. Mijn haar valt altijd heel mooi als ik hier ben geweest!
Catherine
7 dagen geleden
Deze plek is niet schoon: spinnenwebben, niet opgeruimde haren, vieze kastjes en borstels vol met haren. Maar ze hebben m'n haar wel heel mooi geföhnd! Knippen zou ik hier toch niet zo snel doen, want ze spreken bijna geen Nederlands. Het is cheap en altijd plek, daarom heb ik de keuze gemaakt om hier mijn haar te föhnen, maar ik denk dat ik de volgende keer toch ergens anders naar toe ga.
Rianne
8 dagen geleden
Je moet niet te veel verwachten van een aziatiache kapper. Het ja goedkoop en daar doe je het voor. Het ruikt een beetje vreemd binnen en overal liggen haren die niet worden opgeruimd. De scharen en borstels worden ook niet goed shoongemaakt. Maarja je gaat er niet dood van. Verder knippen ze prima.
Anoniem
17 dagen geleden
Door het feit dat de kappers nauwelijks Nederlands/Engels praten werd het me niet gelijk duidelijk of ze wist wat ik bedoelde toen ik vertelde hoe ik geknipt wou worden. Met spanning zat ik in de stoel. Het uiteindelijke resultaat is prima, maar niet geweldig.
Isa Vriese
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Sunny
Voorstraat 43
3512AJ Utrecht

Kapsalon Sunny is een trendy kapsalon gevestigd in het centrum van Utrecht. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom voor een simpele knipbeurt of een goede kleuring. Droom lekker weg tijdens een fijne hoofdmassage terwijl jouw haar wordt gewassen. Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met grote en professionele merken zoals Paul Mitchell en Goldwell. Daarnaast heeft de salon een specialist in een stijl permanent behandeling, waardoor jouw krullend haar permanent stijl kan worden.

Maandag
10:0018:30
Dinsdag
10:0018:30
Woensdag
10:0018:30
Donderdag
10:0018:30
Vrijdag
10:0018:30
Zaterdag
10:0018:30
Zondag
12:0017:15

Kappers in de buurt