Reviews

3,9
53 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben heel tevreden met mijn gezichtsbehandeling bij deze salon.mijn huid zat na een dag heel mooi uit,en glad ,zeker een aanrader,en ga ik zeker herhalen.je ben op goede handen als je daar naartoe gaat,een vriendelijke en zelfverzekerd dame!Tot volgende keer!
anoniem
12 uur geleden
Via Groupon maakte ik een afspraak bij deze salon. De vrouw die mij behandelde was erg aardig en stelde me op mijn gemak. De salon is echter niet sfeervol, maar een beetje kil door de TL verlichting en inrichting. De behandeling zou 60 minuten duren, maar ik stond binnen 40 minuten al weer buiten. De behandeling zelf vond ik ook matig en alle handelingen werden niet grondig uitgevoerd. Daarnaast werden mijn kaaklijn en hals niet meegenomen en mijn wenkbrauwen zijn niet geëpileerd, terwijl dat wel in de omschrijving van de behandeling stond.
Marloes
2 maanden geleden
super
anoniem
3 maanden geleden
Vriendelijke ontvangst, voelde me er wel op m'n gemak. De ruimte waar de behandeling plaatsvond was erg warm. Behandeling was snel, dat was prettig. Alleen bij zowel de wax als het epileren bleven er veel haartjes achter. Prijs was gelukkig wel laag.
Anoniem
3 maanden geleden
Helaas voor ons geen positieve ervaring. De werkruimte voor de pedicure (en ook manicure) was niet schoon: stof, smoezelige materialen en spinnenwebben. De behandeling zelf duurde ruim twee keer zo lang als op de site stond, dit kwam hoogstwaarschijnlijk door de vrouw die de pedicure uitvoerde. Ze was lief, maar zat nog op school dus deed haar best maar het was niet te vergelijken met iemand die dit al jaren deed. Haar baas, Frozan, kwam af en toe kijken en gaf dan aan dat het er goed uit zag. Dit terwijl wij onszelf afvroegen of dat wel het geval was, maar omdat we nog nooit een pedicure gehad hebben, dachten we; het zal wel goed zitten.. Tijdens de behandeling vroegen we wat er precies hoorde bij een pedicure, het antwoord was vrij uitgebreid: nagels; knippen, vijlen, lakken. Eelt weghalen, scrubben en zelfs een massage. We waren ervan onder de indruk, want voor die prijs (25 euro) leek dat best goed! Ruim 2 uur later stonden we bij de kassa en moesten we per persoon 35 euro betalen, waarop we even stil waren en daarna aangaven dat dit niet op de site stond... Het meisje gaf aan dat ze niet precies wist hoe de prijs in elkaar stak, maar dat we extra moesten betalen voor het scrubben, verwijderen van eelt en lakken van de nagels?!! Wij gaven aan dat we dat niet aangevraagd hadden, dat zij aan had gegeven dat het erbij hoorde, dus dat ook niet wilden betalen. Uiteindelijk, na overleg met Frozan, hebben we gewoon de afgesproken 25 euro betaald. Eenmaal thuis bleek ook nog eens dat mijn voeten niet voldoende behandeld zijn, het eelt is niet goed verwijderd (en ook echt veel nog). Tikkeltje overbodig te zeggen dat wij voortaan niet meer bij Kristal komen.
Christa
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Kristal Beautycare
Noordhavenkade 158 C
3038XV Rotterdam

Kristal Beautycare op de Noordhavenkade is de plek om je even lekker te laten verwennen. Het aanbod is uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Boek bijvoorbeeld een behandeling bij een van de professionele kapsters en krijg een kapsel naar wens. Of misschien wil je af van ongewenste haargroei in je gezicht, dan kan je je hier laten epileren. Verder bieden ze microdermabrasie, harsen, IPL behandelingen, pedicure, permanente make-up, make-up voor speciale gelegenheden en bruidsmake-up. Ze passen alles aan op jouw huid en voorkeur. Maar let op, ladies only!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt