Laque Boutique

Willemsparkweg 4, 1071HD Amsterdam
4,7
43 reviews
Willemsparkweg 4, 1071HD Amsterdam

Reviews

4,7
43 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Beste mani & pedi die je kan wensen. Sophie neemt de tijd voor je en is ook nog eens heel gezellig. Ik kom zeker terug!
Gwendolyn Finsy
4 uur geleden
Super aardig personeel, maar lakje niet zo netjes aangebracht (lak op mijn huid en die gaat er voorlopig niet af). Achteraf bleek dat ik EUR 10 moest betalen voor verwijderen lak (omdat die lak door een andere salon was aangebracht, dat was mij niet vooraf verteld). Verder vond ik de sfeer wat onrustig in de salon maar dat kan aan mij liggen. Ik wilde deze salon een keer proberen omdat mijn vaste salon geen plek had, maar ga toch weer terug maar mijn vaste stek. Kortom, geen afrader maar ik ga zelf niet meer terug.
Anoniem
6 uur geleden
Helemaal blij met behandeling, mijn nagels gaan er echt op vooruit. Sophie geeft goede adviezen en werkt secuur en efficiënt. Fijn!
Digna
2 dagen geleden
Prachtige nagels, goede kwaliteit! Bij Laque boutique wordt er ruim de tijd voor je genomen, dit merk je direct aan hoe lang de nagels mooi blijven.
Lisa
2 dagen geleden
Mijn haar zit weer prachtig!! Echt een aanrader!
Iris
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Laque Boutique
Willemsparkweg 4
1071HD Amsterdam

Aan de Willemsparkweg in Amsterdam Oud-Zuid vind je Laque Boutique. Dit is een high end-salon die zich heeft gespecialiseerd in manicures, pedicures, föhnbehandelingen en make-up. Je kunt jezelf zelfs laten bijscholen door deel te nemen aan een make-upworkshop waar je precies leert wat er bij jouw huid en gezicht past en daarmee vervolgens een gepersonaliseerde look te creëren. Met een jong maar zeer professioneel en ervaren team zorgt Laque Boutique ervoor dat jij de deur uitstapt met een prachtig kapsel en verzorgde nagels. Voor de nagelbehandelingen wordt enkel gebruik gemaakt van het merk Faby en voor de haarbehandelingen werkt de salon met Balmain Hair.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
12:0018:00

Nagelstudio's in de buurt