Kerkring 14, Klundert, 4791HE
Vandaag open: 09:00 - 17:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
238 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Aimé is aardig, gastvrij, zorgzaam, deskundig en professioneel, het complete plaatje. De behandelruimte straalt een warme sfeer uit. Hygiëne staat in een hoog vaandel. Kortom, zéér aan te bevelen.
Heerlijk relaxen en super fijne behandeling
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Aimée
Schoonheidsspecialiste + Pedicure
5.0
76 reviews

Over

Gecertificeerd Schoonheidsspecialiste en Pedicure. |Dermatologie voor schoonheidsspecialiste + specialisatie acne| In 2013 heb ik Larimer Skincare + Medispa opgericht. Ik vind het belangrijk om te blijven vernieuwen en altijd de nieuwste technieken in mijn schoonheidssalon aan te bieden. Zo krijgt u als klant de beste kwaliteit behandelingen. Bij mij kunt u terecht voor huidverbeterende behandelingen, pedicure, manicure, massage en make-up. Mijn werk doe ik met veel passie en liefde. Ik vind dat een bezoek aan Larimer meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we wat uw wensen zijn en wat bij u past. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen bij Larimer Skincare + Medispa waar u heerlijk kan genieten in een oase van rust en ontspanning. Vriendelijke groeten, Aimée Timmermans AGB Code: 96011264 Register Paramedische Voetzorg: P20130135B

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Aimée

Professioneel7

Over

Larimer Skincare + Medispa
Kerkring 14
4791HE Klundert

Larimer Skincare + Medispa aan de Kerkring in Klundert is een exclusieve schoonheidssalon voor een unieke ervaring. Kwaliteit, vakkennis en professionaliteit staan bij deze salon hoog in het vaandel. De gediplomeerde huidspecialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen het beste resultaat te behalen. De aanpak voor de 'perfecte huid' begint met een compleet programma. Er worden gewerkt met hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten en met de nieuwste innovatieve apparaturen. Het doel is om jouw huid te verbeteren tot op het hoogt haalbare niveau. Vertrouw op het moment en geniet in een oase van rust en ontspanning waar je aan de grenzen van de tijd kunt ontsnappen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0023:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt