Laserkliniek-Zaandam

-,-
No reviews
Westzijde 77 C, 1506ED
Vandaag open: 12:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

-.-
0 review

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geen reviews gevonden
Wijzig je filters of reset deze hieronder

Over

Laserkliniek-Zaandam
1506ED Westzijde 77 C

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gevestigd op de Westzijde in Zaandam. Ze zitten op 10 minuten loopafstand van het station in Zaandam. Uiteraard kun je de salon ook heel makkelijk bereiken met de auto. Er zijn genoeg beschikbare parkeergelegenheden.

Het team: CEO Soodina heeft al jaren ervaring over de huid en kan je daar in erg goed helpen om de juiste behandelingen/producten toe te passen. Het team bestaat uit 3 ervaren dames die erg professioneel zijn in hun vakgebied.

Wat we leuk vinden aan de salon: De salon is erg sfeervol en de collega's zijn altijd vriendelijk en eerlijk naar de klanten toe. Ze willen het beste voor de klanten en zullen daarom ook altijd een eerlijke mening geven. Je zal je bij Laserkliniek-Zaandam helemaal op jouw gemak voelen.

Gespecialiseerd in: Ze zijn gespecialiseerd in het definitief ontharen en verschillende gezichtsbehandelingen. Voor het laseren zal je voornamelijk behandeld worden door Tina en Somaye, want hun vakkennis ligt echt op het gebied van laseren. En voor alle huidbehandelingen/adviezen wordt je geholpen door Soodina.

Merken en producten: De merken waar ze mee werken in de salon zijn: LR en Mesoesthetic. De LR lijn is geschikt voor alle huidtypes en is volledig plantaardig. De Mesoesthetic lijn is wat breder en hiervoor dienen ze eerst een intake gesprek aan te gaan met de klant om vervolgens te kijken welke behandeling/producten geschikt zijn voor de klant!

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
12:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt