Laurent Salon & Spa

Janskerkhof 11, Utrecht
4,5
295 reviews
Janskerkhof 11, Utrecht
Dalurenkorting

Reviews

4,5
295 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zoals altijd voel ik mij meteen op mijn gemak en 'thuis' zodra ik de salon binnenstap; dit is te danken aan de opmerkzame en vriendelijke gastvrouw(en). De hot stone massage door Lisanne was voortreffelijk en ondanks dat zij pas sind kort deel uitmaakt van het team, wist zij al met veel enthousiasme te vertellen over haar collega's en de salon! Tot de volgende keer.
Robert
4 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Danielle
4 dagen geleden
Ella
5 dagen geleden
Ik ging heel blij de deur uit na mijn afspraak, mijn haar zat prachtig! Het personeel is heel klant vriendelijk en ze luisteren goed naar je wens. Echt een aanrader
Malu Hiltermann
20 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Marieke
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Laurent Salon & Spa
Janskerkhof 11
Utrecht

Zodra je binnenstapt valt de stijlvolle, serene ambiance van Laurent Salon & Spa aan het Janskerkhof meteen op. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan details, geuren en relaxte muziek. Ze bieden een totaalconcept voor lichaam, geest, hoofd, haar en huid. De schoonheidsspecialisten, kleurspecialisten, stylisten, gastvrouwen en –heren leveren allemaal een bijdrage aan het eindresultaat; een totaalbeeld dat je persoonlijkheid op natuurlijk wijze onderstreept. De professionals behoren tot de top in hun vakgebied, houden van hun werk en nemen uitgebreid de tijd. Laurent Salon & Spa is onthaasten en genieten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0017:30
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Kappers in de buurt