Laurent Salon & Spa

4,5
329 reviews
Janskerkhof 11, Utrecht
Morgen open: 10:00 - 18:00

Reviews

4,5
329 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Leuke salon en goede service!
Wat een fijne salon! Persoonlijke benadering, professionele behandeling en zeer vriendelijk personeel. Super!
Ze doen heel erg hun best om een goeie reputatie te hebben. Goeie communicatie en advies. Het resultaat was mooi. Een relaxte sfeer. Producten zijn niet getest op dieren heb ik begrepen. Bij binnenkomst word je koffie en thee aangeboden. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Toon reactie salon...
Ik had een cadeau gekregen van vriendinnen, een cadeaubom van treatwell. Een technische fout zorgde voor een dubbele boeking een paar keer op rij, maar dit heeft Laurent fijn opgelost. De facial door Bernadette (of Bertine, of...?) was echt goddelijk! Heerlijke gezichtsmassage en verzorging, helemaal zen! Het wimperverven viel erg tegen. Een pijnlijke nek, doordat ik het 15min in een kappersspoelbak moest laten inwerken. De onderste wimpers zijn niet gedaan en de rest is slechts half gekleurd.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Laurent Salon & Spa
Janskerkhof 11
Utrecht

Zodra je binnenstapt valt de stijlvolle, serene ambiance van Laurent Salon & Spa aan het Janskerkhof meteen op. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan details, geuren en relaxte muziek. Ze bieden een totaalconcept voor lichaam, geest, hoofd, haar en huid. De schoonheidsspecialisten, kleurspecialisten, stylisten, gastvrouwen en –heren leveren allemaal een bijdrage aan het eindresultaat; een totaalbeeld dat je persoonlijkheid op natuurlijk wijze onderstreept. De professionals behoren tot de top in hun vakgebied, houden van hun werk en nemen uitgebreid de tijd. Laurent Salon & Spa is onthaasten en genieten.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2016

Kappers in de buurt