Reviews

4,4
51 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wendeline
één maand geleden
Anna
3 maanden geleden
Ontspannen sfeer altijd bij Le Souk met fijne deuntjes ook, drankje erbij en even overleggen met elkaar over welke kleur en hoe de behandeling eruit ziet. Vervolgens drankje erbij, achter leunen en relaxen maar. Ben erg tevreden over het resultaat!
Kim
4 maanden geleden
Ik had meer deskundigheid en advies verwacht. Mijn haar werd vrij snel geknipt (in ieder geval korter dan de aangegeven 45 min), zonder echte aandacht. Ik heb gevraagd om m'n haar uit te dunnen, en naar mijn mening is dit niet genoeg gedaan. Het werd ook niet van te voren gewassen. Veel gebruik van de tondeuse, wat naar mijn idee een minder resultaat geeft dan wanneer met de hand geknipt. De salon is hippig ingericht maar was ook wat smoezelig, en personeel wat verveeld. Voor mannen zijn er betere kappers te vinden voor deze prijs.
Anoniem
5 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Le Souk
Wolvenstraat 5
1016EM Amsterdam

Bij Le Souk op de negen straatjes word je goed en deskundig geknipt en/of gekleurd in een mooie entourage. Wacht aan de grote tafel met lekkere zitjes, blader door mooie tijdschriften, drink thee uit de Marokkaanse theepot met verse munt of pak wat te knabbelen uit de bakjes met dadels, nootjes en andere lekkernijen. Er spelen fijne muziekjes en kijk naar de bijzondere mensen. De kappers van Le Souk werken regelmatig voor bekende internationale mode- en cosmeticamerken en weten precies wat er speelt. Ze werken met producten van Bumble & Bumble en Leonor Greyl.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0019:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt