Lilly Massage

Sint-Andriesstraat 51, Rotterdam
4,7
63 reviews
Sint-Andriesstraat 51, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
63 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijn dat ze nog redelijk veel plek hadden om gemasseerd te worden. Vaak komen klachten spontaan opzetten en is het fijn dat je gelijk terecht kan. Salon zag er op het oog goed verzorgd en schoon uit. De buitendwur zit standaard dicht en gaat open na aanbellen, dit geeft een veilig gevoel. Bij binnenkomst schoenen uit en vriendelijk ontvangen. De massage ruimtes zijn wel wat klein, maar wel een fijne temperatuur. De kamers zijn wel erg gehorig. Je hoorde de andere medewerkers gezellig kletsen(in een andere taal) en op een gegeven moment hard lachen en ging hun reggaeton? Muziek harder. Persoonlijk vond ik het niet super storend, maar kan me voorstellen dat andere mensen dit wel zo ervaren, als je er voor je rust komt. De massage was verder prima, goed stevig en heeft daadwerkelijk verlichting in mijn klachten gegeven.
Toon reactie salon...
Fijne massage, goede ontvangst. Druk was goed. Na de massage een heerlijk kopje thee aangeboden gekregen. Kom zeker nog terug :).
Heerlijke duo massage gehad! Super vriendelijk personeel en zeer deskundig. Vroegen netjes of de druk genoeg was en hoe we onszelf voelde. Tot snel!
Na mijn gebruikelijke ontspanningsmassage nu een rug- nek- en schouder massage bij Denise. Ook hier heeft ze laten zien goed haar vak te verstaan. Bedankt en tot de volgende keer !
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisa
4.7
14 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Rose
4.5
10 reviews

Behandelingen

Massage
Yolanda
5.0
10 reviews

Behandelingen

Massage
Denise
4.7
6 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Lilly Massage
Sint-Andriesstraat 51
Rotterdam

Bij massagesalon Lilly Massage in de Sint-Andriesstraat in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor onder andere een ontspanningsmassage, deep tissue massage, sportmassage en zwangerschapsmassage.

Ga voor een zachte ontspanningsmassage of juist voor een krachtige en stevige deep tissue massage. Geef bij de masseuse aan als je wensen of lichamelijke klachten hebt zodat er een behandeling op maat kan worden samengesteld. Je kunt ook een duo-massage boeken, je geniet dan samen met iemand van dezelfde massage in dezelfde ruimte.

Goed om te weten: Lilly Massage is iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt