Lindsey's Beauty Salon

Jan Campertlaan 27, 2624NZ Delft
4,8
62 reviews
Jan Campertlaan 27, 2624NZ Delft

Reviews

4,8
62 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ze is pietje precies en laat geen haartje zitten.
Jenneke
11 dagen geleden
Alles top, ga zo door!
Inge
12 dagen geleden
Hele fijne behandeling en heel professioneel. Je gaat echt ontspannen naar huis. Ze maakt gebruik van natuurlijke producten, wat ook heel prettig is. Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt! Aanrader!
Sophie Kronberg
19 dagen geleden
Afgelopen week bij Lindsey geweest i.v.m problemen van mijn nek en schouders. Dit komt door mijn werk. Lindsey luisterde goed naar mijn klachten en heeft hier goed op ingespeeld De behandeling was goed en krachtig. Geen aaiwerk. Wat belangrijk is is dat de massage geholpen heeft. Lindsey is erg vriendelijk en neemt haar werk serieus. Trouwens een mooie nette behandelruimte!! Voor herhaling vatbaar. "Een goed adres!!" Maar dat begreep ik al uit de eerder geschreven recensies.
sam w
22 dagen geleden
Good massage!thiny girl with a lot of power. The manicure was ok.
Rita
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Lindsey's Beauty Salon
Jan Campertlaan 27
2624NZ Delft

Voor een heerlijk verwenmoment ben je bij Lindsey’s Beauty Salon aan het juiste adres. Bij deze sfeervolle thuissalon in Delft word je ontvangen in een rustige ambiance. Je kunt hier terecht voor diverse gelaatsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen en visagie. Lindsey biedt ook gepersonaliseerde massages en wellness-treatments aan. Daarbij wordt er alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat jij tevreden en ontspannen de salon zult verlaten. Gedurende de behandeling wordt dan ook niet op de minuut gekeken. Handig om te weten: de salon is gelijkvloers waardoor hij ook voor personen die minder goed te been zijn toegankelijk is.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt