Lindsey's Beauty Salon

4,9
208 reviews
Lepelaarstraat 28, Delft
Thuissalon
Vandaag open: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
208 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Lindsay was very professional. I received a relaxing facial. She explained the steps that she was doing during the process. She also gave some good advice to keep my skin looking fresh and hydrated.
Uitstekende ervaring. Fijne behandeling en Lindsey is prettig in de omgang.
1e keer lashlift met verven, vooraf goede uitleg en tijdens de behandeling steeds aangegeven wat ze ging doen en wat ik kon verwachten en of het comfortabel genoeg was. Daarnaast heel spontaan en vriendelijk. Ik kom zeker terug wanneer de lashlift een 'uitgegroeid' is. Het verschil voor en na was bij mij erg groot en het geeft een heel mooi en natuurlijk resultaat. Ik gebruik nu geen mascara meer.
Hele fijne behandeling. Normaal gesproken wordt vaak mijn huid meegeverfd met mijn wenkbrouwen waardoor je er de eerste dagen gek bijloopt, maar Lindsey deed het zo netjes dat het meteen perfect was. Haar handen zijn ook heel zacht wat fijn aanvoelt op je gezicht.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lindsey
5.0
120 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Therapie en Mindfulness

Wat onze klanten zeggen over Lindsey

Deskundig7
Getalenteerd7
Ervaren7
Professioneel6

Over

Lindsey's Beauty Salon
Lepelaarstraat 28
Delft

Voor een heerlijk verwenmoment ben je bij hannah huidcoach, Lindsey Weterings van Lindsey’s Beauty Salon aan het juiste adres. Bij deze sfeervolle thuissalon in de wijk Tanthof Oost te Delft word je ontvangen in een rustige ambiance. Je kunt hier terecht voor diverse hannah huidverbeterende behandelingen en visagie.

Lindsey's Beauty Salon staat bekend om haar zeer professionele hannah bindweefselmassage van het gelaat en decolleté. Lindsey is tevens gespecialiseerd in de uitvoering van massages en wellness-treatments. Deze kunnen klachten als stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en lusteloosheid voorkomen en/of verminderen. Denk hierbij ook aan problemen die zijn ontstaan door repeterende bewegingen en fysieke ongemakken door een verkeerde lichaamshouding. Er wordt alles op alles gezet ervoor te zorgen dat jij tevreden en ontspannen de salon zult verlaten.

Goed om te weten: Je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt