Lindsey's Beauty Salon

Jan Campertlaan 27, 2624NZ Delft
4,7
74 reviews
Jan Campertlaan 27, 2624NZ Delft

Reviews

4,7
74 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hilda
2 maanden geleden
Afgelopen week bij Lindsey geweest voor een klassieke massage. Wat mij opviel is dat Lindsey is een vakvrouw is en heeft gouden handen heeft. Neemt haar tijd om alles goed te masseren. Mijn rug nek en hoofd zijn weer helemaal los gemasseerd. Top! Ga zo door.
K.G.
2 maanden geleden
Na de verhuizing last van mijn rug. Lindsey verdiepte zich goed in mijn probleem, inventariseerde de klachten en heeft een behandelplan opgesteld. Helemaal Top. De tweede dag na de behandeling voelde ik verbetering in de situatie. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik na enkele behandelingen van mijn klachten af ben. Lindsey bedankt en tot de volgende afspraak. Ik raad deze salon aan!!
Sem
2 maanden geleden
Being used to have these type of services in another country I have to say that the experience was slightly different than expected.. but still professional and very enjoyable! Thanks
Anoniem
4 maanden geleden
Toon reactie salon...
Heel goed
Marthe
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Lindsey's Beauty Salon
Jan Campertlaan 27
2624NZ Delft

Voor een heerlijk verwenmoment ben je bij Lindsey’s Beauty Salon aan het juiste adres. Bij deze sfeervolle thuissalon in Delft word je ontvangen in een rustige ambiance. Je kunt hier terecht voor diverse gelaatsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen en visagie. Lindsey biedt ook gepersonaliseerde massages en wellness-treatments aan. Daarbij wordt er alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat jij tevreden en ontspannen de salon zult verlaten. Gedurende de behandeling wordt dan ook niet op de minuut gekeken. Handig om te weten: de salon is gelijkvloers waardoor hij ook voor personen die minder goed te been zijn toegankelijk is.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0017:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt