Lindsey's Beauty Salon

Lepelaarstraat 28, Delft
Lepelaarstraat 28, Delft
Thuissalon

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews


Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was echt een fijne sfeer en netjes gedaan :)
Voelde me meteen op mn gemak en ondanks de Corona beperkingen een fijne behandeling !! Kom zeker bij haar terug !
Lindsey is heel gastvrij, professioneel en deskundig. Ze werkt goed volgens de RIVM voorwaarde. Het is erg gezellig tijdens de behandeling deze voort ze ook super goed uit. Ik ben heel erg tevreden en kom zeker terug.
Lindsey heeft duidelijk verstand van zaken een begeleid je op een vriendelijke en professionele manier door de behandeling. Als leek weet ik exact wat ze om welke reden heeft gedaan en welke producten ze daarvoor heeft gebruikt. Daarbij geeft ze eerlijk en nuchter advies over de eventuele aankoop van bruikbare producten zonder deze op te dringen.
Wat een fijne en professionele behandeling was dit. Lindsey neemt de tijd om alle handelingen uit te leggen en verstaat haar vak. Ik kom hier zeker terug.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lindsey
4.9
67 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Lindsey's Beauty Salon
Lepelaarstraat 28
Delft

Voor een heerlijk verwenmoment ben je bij hannah huidcoach, Lindsey Weterings van Lindsey’s Beauty Salon aan het juiste adres. Bij deze sfeervolle thuissalon in de wijk Tanthof Oost te Delft word je ontvangen in een rustige ambiance. Je kunt hier terecht voor diverse hannah huidverbeterende behandelingen en visagie.

Lindsey's Beauty Salon staat bekend om haar zeer professionele hannah bindweefselmassage van het gelaat en decolleté. Lindsey is tevens gespecialiseerd in de uitvoering van massages en wellness-treatments. Deze kunnen klachten als stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en lusteloosheid voorkomen en/of verminderen. Denk hierbij ook aan problemen die zijn ontstaan door repeterende bewegingen en fysieke ongemakken door een verkeerde lichaamshouding. Er wordt alles op alles gezet ervoor te zorgen dat jij tevreden en ontspannen de salon zult verlaten.

Goed om te weten: Je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:15
WoWoensdag
10:0020:15
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt