Reviews

4,7
17 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
7 maanden geleden
Nette praktijk, vriendelijk geholpen, zorgvuldige voorlichting. Resultaat is moeilijk om nu al te beoordelen want het duurt een paar behandelingen voordat dat zichtbaar wordt.
Anoniem
10 maanden geleden
Anniek
één jaar geleden
helder intake gesprek gehad. Behandeling verliep goed. Ze gaf duidelijk aan wat ze ging doen en wat ik eventueel kan gaan voelen. Raad liscio ontharen iedereen aan!
Anoniem
één jaar geleden
Fijne verwelkoming, service en een fijn gesprek gehad waarin de werking en methode van cupping ook duidelijk werd uitgelegd. Ik zou zeker nog eens teruggaan.
Marc
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Liscio Ontharen
Kanaalweg 93 E
3533HH Utrecht

Wil je je ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes of ingegroeide haartjes? Liscio ontharen Utrecht heeft zich volledig gespecialiseerd in definitief ontharen. Door de vakkennis en het gebruik van de beste apparatuur helpen ze je hier definitief van je ongewenste haren af. Ze werken met de nieuwste IPL-technologie. Dit is veiliger voor je huid en ook de behandeling is effectiever. Wil je dit ook? Dan ben je bij Liscio ontharen aan het juiste adres. Liscio ontharen biedt ervaring, kwaliteit, deskundigheid en een persoonlijk benadering.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:0019:30
Vrijdag
11:0019:30
Zaterdag
11:0015:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt