Lissa @ iVSalon

Gerard Doustraat 93, 1072VN Amsterdam
5,0
7 reviews
Gerard Doustraat 93, 1072VN Amsterdam
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Als man wil ik graag makkelijk en goed geknipt worden en dit is precies wat ik bij Lissa vond. Sochtends heb ik de afspraak gemaakt en smiddags kon ik al geknipt worden. Zonder al te veel aanwijzingen te hoeven geven wist Lissa toch het perfecte model van mij haar te knippen. Easy and Simple!
Thomas
één maand geleden
Lissa was wonderful! So warm and welcoming and made me feel glamorous and beautiful, exactly what I wanted :) Thank you!
Megan
één maand geleden
Ik ben fantastisch geholpen door Lyta. Ze heeft veel ervaring en snapte dan ook meteen wat ik wilde met mijn haar. Ze dacht goed met me mee en gaf het juiste advies qua kleur en knippen, waardoor ik zeer tevreden de deur uitging. Ik kom zeker terug!
Lisa
4 maanden geleden
Lissa heeft mijn haar super geverfd. Ze luistert goed naar je wensen en gaat professioneel te werk. Ik ben erg blij met mijn haar en kom zeker terug!
Roos Sibbes
4 maanden geleden
Ben door Lita geknipt en gekleurd en het resultaat is schitterend, dolblij met het resultaat! Een hele fijne salon en een kapster die goed luisterd, inhoud heeft en goed kijkt wat bij je past. Kan IVsalon, en Lita aan iedereen aanraden.
Fleur
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Lissa @ iVSalon
Gerard Doustraat 93
1072VN Amsterdam

Aan de Gerard Doustraat - in Amsterdam De Pijp - vind je kapper Lissa @ IvSalon. Kapster Lissa is een echte allrounder en ze heeft veel ervaring. Bespreek dus vooral je droomkapsel met haar. Twijfel je over high- of lowlights? Kun je niet kiezen tussen een ombre of balayage? Maak je geen zorgen, dan staat Lyta voor je klaar. Je kunt ook bij haar terecht voor een keratinebehandeling, als je last hebt van droog en weerbarstig haar. Kortom: bij Lissa @ IvSalon is je haar in goede handen!

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:0019:00
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt