Lucelia's Hair Care

Zaagmolenstraat 140A, 3035HJ Rotterdam
5,0
8 reviews
Zaagmolenstraat 140A, 3035HJ Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik heb mevrouw lucelia's buiten ontdekt zij vroeg toen aan mij als ik mijn haren wil wassen opdat moment vond ik dat ze vriendelijk overkwam en toe besloot ik gelijk naar binnen te gaan. Ik vind dat ze haar werk goed doet en ik ben echt tevreden dat ik haar gevonden voor mijn haar te laten doen want ik heb het echt nodig en ik ga daar nu elke week naar toe
Maria
2 dagen geleden
Toon reactie salon...
Zij neemt echt de tijd voor je. Top!
XANA
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Lucelia heeft mij haar gered! Mijn haar was erg gebroken ik had veel haaruitval mijn haar was droog en zonder glans. Ik heb een behandeling pakket genomen van 3 weken incl haarproducten en haarvitaminen. Nou mensen ik ben zo blij met het resultaat! Echt een aanrader en nogmaals bedankt Lucelia ik kom zeker terug.
Anneke
12 dagen geleden
Wat een super lief mens is Lucelia! Echt heel erg gemotiveerd om me tevreden naar huis te laten gaan. Nou dat is gelukt. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Mijn haar is goed geknipt en de coup soleil staat prachtig. Door het haarmasker voelt het heel glad en gezond aan. Ik ga zeker weer naar haar toe.
Renée Louise
14 dagen geleden
Super fijne behandeling, lieve dame en Mn haar straalde weer als nooot te voren!
stephanie van den broek
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Lucelia's Hair Care
Zaagmolenstraat 140A
3035HJ Rotterdam

Kapper Lucelia's Hair Care aan de Zaagmolenstraat in Rotterdam is gespecialiseerd in haarverzorging en haarstyling. Van knippen, kleuren tot aan het herstellen van je haar: eigenaresse Lucelia voert alle behandelingen uit met alle liefde.

Uiteraard heb je vele opties als je je haren wil laten verzorgen. Lucelia is gespecialiseerd in het herstellen, hydrateren en voeden van jouw haar. Ze past de haarbehandeling aan op wat jouw haar nodig heeft, zodat je de perfecte behandeling krijgt. Ook als je last hebt van haaruitval of zwaar beschadigd haar hebt kun je hier terecht om weer een mooi kapsel terug te krijgen. Je zult helemaal happy de salon verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0019:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt