Groene Hilledijk 194, Rotterdam
Vandaag open: 10:00 - 17:30

Alle behandelingen

Reviews

4,5
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Door Mairee heb ik weer het vertrouwen in een kapster terug gekregen. Onwijs mooi geknipt, het was al jaren geleden dat het zo goed zat. Mairee is heel kundig en daarnaast gezellig! Ze heeft oog voor haar én klant :) bedankt!
Toon reactie salon...
Ik moet wel lang wachten op dingen maar ik ben wel blij met het resultaat.
Ik ben echt tevreden met mijn behandeling.Mairee kent haar en weet wat ze doet! ik heb lang en dik krullend haar,Mairee heeft haar tijd genomen voor de verfbehandeling,mijn haar werd geblondeerd in een keer zonder het haar te beschadigen. Mijnhaar werd gestijld en het bleef heel lang goed stijl zeker twee weken. Na een wasbeurt heb ik mijn grote krullen terug en en mooi kleur! Echt een aanrader voor dik en volle haar!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mairee
4.6
19 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels

Over

Mairee Hair & Nails Design
Groene Hilledijk 194
Rotterdam

In de Rotterdamse wijk Feijenoord ligt de moderne salon Mairee Hair & Nail Design, waar je terecht kunt voor zowel haar als nagels. De salon is gespecialiseerd in Black en European hair.

Eigenaresse Mairee heeft jarenlange ervaring en kan jou dan ook deskundig advies geven op beide gebieden. Daarnaast is Mairee ervaren in het maken, kleuren en wassen van weaves, pruiken en extensions en kun je ook je nagels mooi laten vijlen, polijsten of jezelf een nieuwe acryl- of gelset laten aanmeten. Bij Mairee Hair & Nail Design wordt gewerkt met L'Oreal en Innosys.

MaMaandag
10:0017:30
DiDinsdag
10:0017:30
WoWoensdag
10:0017:30
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
L'Oréal

Kappers in de buurt