Mairee Hair & Nails Design

3,9
47 reviews
Groene Hilledijk 194, Rotterdam
Open Maandag: 10:00 - 17:30

Alle behandelingen

Reviews

3,9
47 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Me haar is zo mooi geföhnd na lange tijd. Super tevreden Hele lieve vrouw weet wat ze doet. tot snel !
great
Het was een verschrikkelijke ervaring. Ik had een afspraak, maar ze wisten er niks. Mensen bespaar jezelf de moeite en je tijd. Vervolgens moest ik ook het dubbele betalen terwijl ik de behandelingen niet heb gedaan. Ik heb het geld maar stel dat je het niet hebt. De oudere eigenaresse Mairee heeft me via de telefoon bedreigd te betalen, ze is zogenaamd gelovig en een vrouw op leeftijd ze moet zich schamen. Ik heb iedereen in me omgeving afgeraden hier naar toe te gaan!!!
Toon reactie salon...
Hele kundige vrouw. Ook al was het veel werk en was ik laat heeft ze super werk afgeleverd. Ik heb nog nooit zulke mooie highlights gehad! De sfeer is goed en ik heb veel mogen lachen tijdens mijn bezoekje. Ik kom zeker terug!
Werd door een andere oudere mevrouw geholpen, duurde erg lang. En mevrouw wist niet wat ze deed. Stoel ernaast is een andere mevrouw haren aan het verven verschrikkelijk geen privacy niks. Alleen geroddel over klanten en mensen. Ik kom hier nooit meer!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mairee
3.9
33 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels

Over

Mairee Hair & Nails Design
Groene Hilledijk 194
Rotterdam

In de Rotterdamse wijk Feijenoord ligt de moderne salon Mairee Hair & Nail Design, waar je terecht kunt voor zowel haar als nagels. De salon is gespecialiseerd in Black en European hair.

Eigenaresse Mairee heeft jarenlange ervaring en kan jou dan ook deskundig advies geven op beide gebieden. Daarnaast is Mairee ervaren in het maken, kleuren en wassen van weaves, pruiken en extensions en kun je ook je nagels mooi laten vijlen, polijsten of jezelf een nieuwe acryl- of gelset laten aanmeten. Bij Mairee Hair & Nail Design wordt gewerkt met L'Oreal en Innosys.

MaMaandag
10:0017:30
DiDinsdag
10:0017:30
WoWoensdag
10:0017:30
DoDonderdag
10:0017:30
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Mairee Hair & Nails Design

Mairee Hair & Nails Design is geopend van maandag tot donderdag van 10:00 tot 17:30 en vrijdag van 10:00 tot 20:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Mairee Hair & Nails Design zijn: Vrouwen knippen, Föhnen / Stylen en Highlights
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 18,74.
Bij Mairee Hair & Nails Design kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in deze salon
L'Oréal

Kappers in de buurt