Reviews

3,3
9 reviews
Anoniem
8 maanden geleden
U begrijpt dat ik dat niet weet als ik onderstaande sms krijg: Beste Rieyn, de boeking van Treatwell van vandaag kan niet doorgaan. Helaas moeten wij weer annuleren ivm de dame die de sugaring Wax uitvoerde niet meer bij ons werkt. Ik ga contact opnemen met Treatwell. Excuus nogmaals voor het ongemak.
Rieyn
10 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Ik had drie boekingen gedaan, waarvan er 1 niet door ging. Man Woman Beautycare heeft de andere twee boekingen "niet gezien" en dacht dat deze "ook geannuleerd waren". Er was niemand aanwezig toen ik bij de salon aan kwam, terwijl ik van treatwell wel e-mails heb gehad dat mijn behandeling(en) door gingen. Wanneer ik mevrouw belde werd ik naar huis gestuurd zonder enige excuses.
Suzanne
één jaar geleden
Slechte service! Ik kwam daar aan, best lang gereden, blijkt het dat ze had 'afgebeld' vanochtend. ik heb nooit een belletje gekregen! Ook erg onklantvriendelijk, ze zei dat er gelukkig niets aan de hand was, en dat er wel meerdere fouten gebeuren! Geen aanrader
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Man Woman Beautycare
Rijksweg 2 A
3755MV Eemnes

Bij Man Woman Beautycare kun je kiezen uit verschillende behandelingen verzorgd door uitsluitend specialisten. Deze salon is gevestigd in het centrum van het prachtige Laren, boven hairstyling Trendlounge. Aan de hand van een huidanalyse, je wensen en budget bieden ze hier een behandelplan op maat voor rosacea, pigmentproblemen, acne, rimpels en voor een verslapte- en dunne huid. Door middel van huidverbeterende peelings, microdermabrasie, ultrasoon golven, bindweefselmassage en een top cosmeceutical product kunnen ze je huid in balans brengen en behouden. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt