Reviews

4,6
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Handen, hoofd, helderheid van voelen en weten, doorgeven aan mij. Marieke Mosk is een vakvrouw die geeft, maar vooral mij weer aan het werk zet om het leven te leven.
Annelie
2 maanden geleden
Bijzondere massage! Een soort kruising tussen massage en healing. Het duurt even eer dat je het verwerkt (tenminste...mijn lijf). Ik kom zeker nog een keer terug!
Ingrid
3 maanden geleden
Marieke Mosk, trekt alle pijn los. Intens, intiem, inspirerend.
Annelie
4 maanden geleden
Super fijn! Mijn enige opmerking is dat er een kat is: ik ben allergisch. De volgende afspraak heb ik in de andere praktijk staan en daar verheug ik me nu al op. De behandeling was fijn om te ondergaan en erg heftig op een fijne manier. Marieke is erg goed in haar vak en kan goed zien wat er gebeuren moet.
Anoniem
8 maanden geleden
Prettige, warme sfeer en behandeling!
Lisa
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Marieke Mosk Peizerweg
Peizerweg 280
9744BG Groningen

Marieke is specialist in het helpen bewust worden, vrij maken en loslaten van spanning behorende bij je toestand. Stimulatie van je zelfhelend vermogen staat voorop, waardoor je veerkracht, lichaamsfuncties en energiehuishouding verbeteren. Marieke heeft de Akademie voor Massage- en Beweging in Amsterdam gevolgd. Dit legde de basis voor haar huidige werkzaamheden. Door ervaring, bijscholingen, uitwisseling met klanten en ontmoetingen met vrienden en meesters heeft zij zich ontwikkeld tot een bekwaam therapeut. Marieke is tevens werkzaam aan Boterdiep 49a.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
14:0018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
10:0018:00