Mariska.O Hair & Beauty

Hollandsch diep 1D, 2904EP Capelle aan den IJssel
4,3
150 reviews
Hollandsch diep 1D, 2904EP Capelle aan den IJssel

Reviews

4,3
150 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Eerste keer, heel goed bevallen!
Mireille visser
4 dagen geleden
Kom hier al een jaar lang. Altijd meer dan tevreden geweest en aan iedereen aanbevolen. Helaas is mijn laatste afspraak niet de geweldige ervaring geweest die ik normaal had. Ik moest ipv de geboekte 25 euro , 35 euro betalen (betaal al een jaar lang 25 ma bon). Dan hoop je in ieder geval dat je wimpers er goed uitzien. Helaas is minder als een week later bijna alles er al af. Tijdens de behandeling haalde de medewerkster namelijk een oude wimper eraf. Omdat deze natuurlijk zijn vastgelijmd doet dit pijn waardoor de tranen in mijn ogen sprongen. In de verwachting dat de medewerkster weet wat ze doet , en ze begon met het oplijmen van de nieuwe set wimpers nam ik aan dat alles goed was. Achteraf gezien had ik aan de bel moeten trekken want waarschijnlijk hebben mijn waterige ogen de lijm niet goed laten hechten. Een minuutje pauze had dit al kunnen verhelpen maar de medewerkster liep al achter en het was al laat (is wat ik denk dat haar beweegreden zijn). Nu ben ik zowel ontevreden over de behandeling en heb ik er ironisch genoeg ook nog meer voor betaald als afgesproken/normaal.
Anoniem
8 dagen geleden
Ik heb voor het eerst acryl nagels op natuurlijke nagels gedaan en ben er super blij mee. Kreeg super goed advies en het resultaat is erg mooi. Daarna heb ik meteen een pedicure gehad. Tussendoor wel 20 minuten gewacht omdat er een andere klant er tussendoor kwam. Maar verder wel tevreden over de behandeling!
Michelle
11 dagen geleden
Top
Anoniem
18 dagen geleden
heerlijk relaxed, jammer dat de muziek uitgevallen was
Judith
20 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Mariska.O Hair & Beauty
Hollandsch diep 1D
2904EP Capelle aan den IJssel

In het centrum van Capelle aan den IJssel op het Hollandsch Diep kun je terecht bij Mariska.O Hair & Beauty. Deze salon houdt zich naast huidverzorging, pedicure, massages, ontharen ook intensief bezig met innovatieve anti-agingbehandelingen. Door middel van de IPL- en lichttherapiebehandelingen kan je huid er wel tot 5 jaar jonger uitzien. Breng een bezoek aan deze beautysalon en geniet nadien van de complimentjes.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
08:3017:00
Zondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt