Martinhair - Fredrik Hendriklaan

Fredrik Hendriklaan 221, 2582CC Den Haag
3,6
13 reviews
Fredrik Hendriklaan 221, 2582CC Den Haag

Reviews

3,6
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima geholpen door Ramonagoed geknipt daar ging het bij mij om !!
Liesbeth
2 maanden geleden
Waardeloos en zonde van mijn geld. Ik had betaald voor highlights, maar kreeg dikke blonde plukken. Ik heb dezelfde dag een donker bruine kleuring bij de Kruidvat gekocht en alle een kleur gekleurd.
Anoniem
4 maanden geleden
Heel fijn dat Mn zoontje dezelfde dag nog terecht kon.
Anoniem
één jaar geleden
Geweldig dat er ook kappers op zondag open zijn. Was ook erg blij dat ik online een afspraak kon maken! Maar wat een afknapper deze kapsalon. Het is duidelijk te merken dat er gerookt wordt door de kapsters. Het stinkt er naar sigarettenrook. Vanuit de spoelbak had ik een prachtig uitzicht op een smoezelig washok waar het een zooitje was. Ik was er aan het einde van de dag en wellicht dat er daarom nog overal haren op de grond lagen ... maar vies was het wel! Ik moest een kwartier wachten voordat ik geholpen werd en dat wachten werd als volkomen normaal gevonden. En toen ik 20 minuten later weer buiten stond, wist ik het zeker: hier ga ik niet meer naartoe! Want ook het resultaat van het werk van de kapster was middelmatig
Anoniem
één jaar geleden
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Martinhair - Fredrik Hendriklaan
Fredrik Hendriklaan 221
2582CC Den Haag

Het filiaal van Martinhair op de Frederik Hendriklaan biedt veel privacy op de eerste etage. Hier werken vakmensen die alles weten van extensions. De haarspecialisten voorzien je haar van meer volume door te werken met de beste hairextensions. Ook zit je hier goed als je je haar een frisse, nieuwe en eigentijdse look wil geven door allerlei kleuraccenten aan te brengen. De salon staat in de top vijf op het gebied van extensions en aanverwante zaken. Je wordt bij Martinhair nooit door een leerling of aankomend kapper geknipt, uitsluitend door allround kappers.

Maandag
09:0017:30
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
08:3017:00
Zondag
11:0016:00

Kappers in de buurt