Reviews

5,0
4 reviews
Erg genoten van de ontspanningsmassage. 1 uur lang heerlijk gemasseerd door Janine ik voelde me totaal op mijn gemak! Na de massage voelde ik me totaal ontspannen en dat heb ik een aantal dagen mogen merken. Kortom, dit is een plek waar ik naar terug wil komen!
Christine
8 maanden geleden
Tijdens het inleidende gesprek voor een holistische massage ( het was een paar dagen voor kerst ) vertelde ik dat het lijkt of ik in een cirkel gevangen zit. Ik voel me vaak moe, na mijn intensieve baan en als ik vrij heb heb ik vaak hoofdpijn. Daarom maakte ik weinig afspraken, en lijkt het alsof ik alleen nog maar die baan ben. En daar wordt ik weer moe en verdrietig van. En als ik dan thuisben, dan wil ik eten en slapen en trek de stekker uit mijn telefoon. De massage heb ik als een reis ervaren, door mijn lijf en door de tijd. Eerst was het heel rustgevend. Mark vroeg mij om heel rustig en diep met hem mee te ademen. Ik zakte in een steeds diepere ontspanning weg. Toen begon de massage.. Eerst stevig. Het verraste me dat hij zo precies al die gevoelige plekken wist te vinden. Later werd het zachter en zachter. Uiteindelijk golfde het tot mijn kruin door me heen. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb het 2 weken lang voelen nagolven en heb een geweldig oud en nieuw gehad.
Kristja
8 maanden geleden
Na een moeilijke periode voelde ik de behoefte om weer te mogen genieten van het leven. Ik voelde me heel sterk aangetrokken tot de kijk die Mark en Janine hebben op hun werk en ik boekte een 4-handen massage bij hen. Ik voelde me meteen heel welkom. Na een kop thee en een kort gesprek begon de massage. Het was echt geweldig, ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Na een paar minuten wist ik eigenlijk niet meer welke handen van wie waren en kon ik mijzelf totaal overgeven en diep ontspannen. De volgende dag voelde ik mij helemaal bruisen van de energie, dat heeft nog dagen doorgewerkt. Ik kom snel weer terug!
Joost
8 maanden geleden
Ik werd warm welkom geheten in een sfeervolle omgeving bij Wilde Ziel in Blijdorp, Rotterdam. De massage was professioneel en tegelijkertijd ook persoonlijk. Na een kopje thee met zelfs een stukje fruit erbij, werd ik onder handen genomen door jou, Janine. Heerlijk hoe je in korte tijd mij zo diep kon laten ontspannen door je warme aanraking , afwisselend zacht en krachtig. Ik was heel erg verrast en voelde mij nog lang erna blij en verfrist. Dank je wel! Ik kom zeker terug.
Frida
9 maanden geleden

Over

Massage & Coachingpraktijk Wilde Ziel
Nobelstraat 104a
3039SP Rotterdam

Iedereen heeft diep vanbinnen een stuk dat nog steeds puur en wild is. Dat wilde, intuïtieve stuk wéét wat goed voor je is. Mark en Janine proberen vanuit die "wilde" ziel te leven en gunnen dat andere mensen ook. Hun sessies zijn erop gericht om de verbinding met die ongerepte bron te herstellen, om van daaruit het zelfgenezend (en zelfgenietend) vermogen van mensen aan te boren. Al heel wat mensen zijn bruisend van nieuwe levenslust de deur uitgelopen.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
19:3022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
10:0020:00

Massagesalons in de buurt