Reviews

4,9
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Warme ontvangst en hele fijne massage. Ik kom hier zeker terug en kan het iedereen aanbevelen. Frans is een vakman.
Natasha
15 dagen geleden
Ik heb op vrij korte termijn afspraak gemaakt omdat ik last had van mijn rug. De praktijk was makkelijk te bereiken en Frans was al klaar voor mijn bezoek. Ik heb uitgelegd wat het probleem was en kreeg zo'n fijn massage dat ik daarna als een nieuwe mens voelde. Het is zeker een aanrader.
Katya
19 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Deze week voor het eerst bij Frans geweest. Trefwoorden: vriendelijk, vakman, goede afstemming van mijn wensen, prima behandeladvies. Heerlijke start van mijn vakantieweek en volgende afspraak staat al gepland. Absoluut aanrader!
Wanda
24 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Dit was wat ik een echte massage noem. Ik was meer dan tevreden met alles; Frans is een ware professionele masseur en dat merk je meteen. Ik gaf aan de probleem gebieden en hij hield hier rekening mee. Tijdens de massage hield hij mij steeds op de hoogte van wat hij vervolgens ontdekte. Hij luistert goed naar jouw stem en lichaam en dat is erg fijn en vertrouwd. Ik was na afloop moe en liep en dagje zeer rond, maar dat was snel voorbij en ik voelde mij super goed. Een echte aanrader want dit is werkelijk "the real thing!"
Dirk
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Top, Frans weet wat hij doet en past de massage tussentijds aan als dat nodig is omdat er aandachtspunten te voorschijn komen. Geen zacht gefriemel, maar stevig masseren,met voldoende ruimte voor ontspanning, zodat je er daarna weer een tijdje tegenaan kan.
Jessica
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Halfweg
Polanenkade 2
1165HD Halfweg

Bij Massage Halfweg heb jij het voor het kiezen. Eigenaar Frans Smits geeft je in zijn salon professionele massages of komt ook bij jou thuis en neemt dan een massagebank en handdoeken mee. In 2006 heeft hij de opleidingen sportmasseur en stoelmassage afgerond en in de afgelopen jaren heeft hij bij verschillende massagesalons veel ervaring opgedaan. Zijn kennis heeft hij uitgebreid met veel diverse types massages waaronder shiatsu, kruidenstempel, hot stone, bamboe en Thaise voetmassage. Hierdoor kun je ervoor kiezen om verschillende technieken te laten combineren, zodat jij een fijne massage op maat krijgt. Er wordt gewerkt met etherische oliën van Toco-Tholin.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
11:0021:00
Zondag
11:0021:00

Massagesalons in de buurt