Reviews

4,9
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Top, Frans weet wat hij doet en past de massage tussentijds aan als dat nodig is omdat er aandachtspunten te voorschijn komen. Geen zacht gefriemel, maar stevig masseren,met voldoende ruimte voor ontspanning, zodat je er daarna weer een tijdje tegenaan kan.
Jessica
één maand geleden
Zeer tevreden over de massage. Ik had een ontspanningsmassage voor een uur. Frans past zijn massage aan op de 'problemen' die hij tegenkomt. Zeer goed gemasseerd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mark
3 maanden geleden
wat een keurige en zeer vriendelijke man is die frans smit een hele mooie praktijk ik had totaal geen spierpijn na de behandeling ga zeker terug naar deze massage een pluim voor alles
john
6 maanden geleden
Shawn
één jaar geleden
Massage aan huis gehad. Frans weet precies die gevoelige spier te pakken waardoor de boel weer los komt. Frans is een professionele masseur die passie heeft voor zijn vak. Brigitte
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Massage Halfweg
Polanenkade 2
1165HD Halfweg

Bij Massage Halfweg heb jij het voor het kiezen. Eigenaar Frans Smits geeft je in zijn salon professionele massages of komt ook bij jou thuis en neemt dan een massagebank en handdoeken mee. In 2006 heeft hij de opleidingen sportmasseur en stoelmassage afgerond en in de afgelopen jaren heeft hij bij verschillende massagesalons veel ervaring opgedaan. Zijn kennis heeft hij uitgebreid met veel diverse types massages waaronder shiatsu, kruidenstempel, hot stone, bamboe en Thaise voetmassage. Hierdoor kun je ervoor kiezen om verschillende technieken te laten combineren, zodat jij een fijne massage op maat krijgt. Er wordt gewerkt met etherische oliën van Toco-Tholin.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
11:0021:00
Zondag
11:0021:00

Massagesalons in de buurt