Massage Therapie Agnieszka

Proveniersplein 5, Rotterdam
4,9
211 reviews
Proveniersplein 5, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
211 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Agnieszka besprak vooraf goed door wat ze kon doen en hoe ik mij voelde. Ze kwam professioneel over en het was een prettige ervaring. Na de massage had ik geen pijn in mijn onderrug meer! Ik kom graag nog een keer terug.
The staff was respectful and friendly. The treatment was very helpful, my feet had tight muscles and felt better immediately after the session.
Ik heb een geweldige massage gehad. Ze vroeg van tevoren goed wat ik wilde, waar ze op moest letten en de massage was uiteindelijk heerlijk.
Super
That was fantastic as always.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Agnieszka
5.0
141 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

Massage Therapie Agnieszka
Proveniersplein 5, Rotterdam

Aan het Proveniersplein te Rotterdam ligt de salon Massage Therapie Agnieszka waar de gelijknamige eigenaresse verschillende soorten massages geeft met een professionele benadering naar klanten toe. Zij heeft een diploma voor fysiotherapie en heeft jarenlang ervaring opgedaan met het masseren bij verschillende klachten en ziektebeelden. Agnieszka’s kennis is heel breed, bij haar kun je met elke klacht terecht. Zo heeft ze tevens professionele kennis op het gebied van anatomie, biologie en psychologie. Naast klachtgerichte massages kun je bij haar natuurlijk ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Handig om te weten: in de salon wordt Engels gesproken, Agnieszka zelf spreekt ook pools. Ook kan er in de salon niet gepind worden.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt