Reviews

4,6
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijk ontspannende massage. Was een beetje zoeken naar de juiste houding met een buik van ruim 34 weken. Uiteindelijk in zijligging. Fijne massagetechniek en de ruimte om echt even te ontspannen. Renate houdt rekening met je wensen en vraagt hier actief naar tijdens het voorgesprek.
Anoniem
15 dagen geleden
Erg prettige massage gehad. Renate werkt zeer professioneel, masseer't erg goed en is ook erg vriendelijk en leuk in het contact. Fijne massagetafel met bodycushions waardoor je heerlijk op je buik kunt liggen. Mooie praktijkruimte.
Kirsten
2 maanden geleden
Ingrid
2 maanden geleden
Vanetta
3 maanden geleden
is echt ontspanning voelde super goed ...
Hennie
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Bloesem
Planetenbaan 2
3721LA Bilthoven

Massagepraktijk Bloesem is een praktijk voor holistische massage en massagetherapie. Daarnaast is de salon gespecialiseerd in massage rondom de zwangerschap. Eigenaresse Renate is gediplomeerd Holos Massagetherapeut en werkt vanuit de holistische visie, die inhoudt dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden en invloed op elkaar hebben. Door de langzame manier van masseren krijg je de gelegenheid je hele lichaam te voelen en fysieke klachten te ervaren als signalen waarnaar geluisterd mag worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van ontspanningsmassage of massagetherapie. Deze laatste kan (afhankelijk van je aanvullende pakket) vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt