Reviews

4,6
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel prettig ontvangen door Renate met een kop thee. Na een korte kennismaking kreeg ik een massage van 1,5 uur. De massage was heel aandachtig gegeven en ook werd er gecheckt of het allemaal goed gaat. Achteraf kort nabesproken hoe ik het heb ervaren. Ik vond het een hele vriendelijke en deskundige vrouw met veel aandacht voor de persoon. Zeker een aanrader.
Sarah
7 dagen geleden
Weer erg fijne massage gehad bij Renate. Goede masseuse, echt vakmens, en altijd erg vriendelijk, enthousiast en ondernemend. Prettige ruimte en tafel.
Kirsten
8 dagen geleden
Een prettige aandachtige massage.
Eveline
2 maanden geleden
Heerlijk ontspannende massage. Was een beetje zoeken naar de juiste houding met een buik van ruim 34 weken. Uiteindelijk in zijligging. Fijne massagetechniek en de ruimte om echt even te ontspannen. Renate houdt rekening met je wensen en vraagt hier actief naar tijdens het voorgesprek.
Anoniem
2 maanden geleden
Erg prettige massage gehad. Renate werkt zeer professioneel, masseer't erg goed en is ook erg vriendelijk en leuk in het contact. Fijne massagetafel met bodycushions waardoor je heerlijk op je buik kunt liggen. Mooie praktijkruimte.
Kirsten
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Bloesem
Planetenbaan 2
3721LA Bilthoven

Massagepraktijk Bloesem is een praktijk voor holistische massage en massagetherapie. Daarnaast is de salon gespecialiseerd in massage rondom de zwangerschap. Eigenaresse Renate is gediplomeerd Holos Massagetherapeut en werkt vanuit de holistische visie, die inhoudt dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden en invloed op elkaar hebben. Door de langzame manier van masseren krijg je de gelegenheid je hele lichaam te voelen en fysieke klachten te ervaren als signalen waarnaar geluisterd mag worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van ontspanningsmassage of massagetherapie. Deze laatste kan (afhankelijk van je aanvullende pakket) vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt