Reviews

4,8
8 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
John
één maand geleden
Anoniem
8 maanden geleden
De massage praktijk lileae van Ina Lindeman is een uitstekende plek voor een professionele massage, waarbij jij als klant geheel centraal staat!! Ina zorgt voor een rustige, schone ruimte, fijne massage olien en relaxte achtergrond muziek. Haar manier van masseren is geweldig, pakt stress aan en zorgt voor rust in je hoofd en contact met je lichaam. Ik kom al jaren bij Ina en ben bijzonder tevreden!!!
Nicole
9 maanden geleden
Heerlijke massage en fijn personeel, vervolg afspraak voor december gemaakt. Zeker een aanrader
Bianca
10 maanden geleden
Ik kies bijna altijd voor een voetmassage van een uur, omdat dan het hele lichaam behandeld wordt. De massage is niet te hard, niet te zacht, precies goed. Masseuse is professioneel maar niet afstandelijk.
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Lilaea
Taj Mahalplaats 8
2624NH Delft

Heb je behoefte aan ontspanning of wil je weer even bijtanken? Bij Massagepraktijk Lilaea kun je terecht voor diverse ontspanningsmassages, maar ook sporters en mensen met lichamelijke klachten worden hier op vakkundige wijze geholpen. Eigenaresse Ina is van oorsprong fysiotherapeute en voelt goed aan wat je lichaam nodig heeft. Het team staat voor je klaar met een kopje thee of koffie voor jouw momentje van rust. De biologische massageoliën van Primavera zijn dierproefvrij en zijn er in de prettige geuren: gember/limoen, lavendel/vanille, roos/duindoorn of jeneverbes/cipres.

Maandag
14:3022:15
Dinsdag
09:3016:15
Woensdag
09:0014:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
09:4516:45
Zaterdag
09:3016:15
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt