Massagepraktijk Lilaea

Taj Mahalplaats 8, 2624NH Delft
4,9
10 reviews
Taj Mahalplaats 8, 2624NH Delft
Last-minutekorting

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Kamer zag er netjes en relaxt uit. Locatie is makkelijk bereikbaar en de masseur was zeer klantvriendelijk en kundig. Ook was de massage erg fijn en relaxt. De prijs vind ik echter iets aan de hoge kant.
Dennis
4 maanden geleden
Rugklachten erg verbeterd! Ook goede tips voor thuis gekregen.
Angelika
8 maanden geleden
John
één jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
De massage praktijk lileae van Ina Lindeman is een uitstekende plek voor een professionele massage, waarbij jij als klant geheel centraal staat!! Ina zorgt voor een rustige, schone ruimte, fijne massage olien en relaxte achtergrond muziek. Haar manier van masseren is geweldig, pakt stress aan en zorgt voor rust in je hoofd en contact met je lichaam. Ik kom al jaren bij Ina en ben bijzonder tevreden!!!
Nicole
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Massagepraktijk Lilaea
Taj Mahalplaats 8
2624NH Delft

Heb je behoefte aan ontspanning of wil je weer even bijtanken? Bij Massagepraktijk Lilaea kun je terecht voor diverse ontspanningsmassages, maar ook sporters en mensen met lichamelijke klachten worden hier op vakkundige wijze geholpen. Eigenaresse Ina is van oorsprong fysiotherapeute en voelt goed aan wat je lichaam nodig heeft. Het team staat voor je klaar met een kopje thee of koffie voor jouw momentje van rust. De biologische massageoliën van Primavera zijn dierproefvrij en zijn er in de prettige geuren: gember/limoen, lavendel/vanille, roos/duindoorn of jeneverbes/cipres.

Maandag
14:1522:15
Dinsdag
09:3016:15
Woensdag
08:3016:45
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
09:4516:45
Zaterdag
09:3016:15
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt