Massagepraktijk Lilaea

5,0
28 reviews
Taj Mahalplaats 8, Delft, 2624NH
Vandaag open: 09:45 - 22:30
Last-minute

Alle behandelingen

Reviews

5,0
28 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super fijne behandeling. Hilde is een lieve vrouw. Die goed in haar werk is.
Vriendelijk ontvangst, sfeer vol, ontspannend gevoel zodra je 1 voet binnen zet. Heerlijke massage
I had an awesome massage. She was very professional, caring, took in consideration everything I have asked for. She has a heart for pregnant women, so I would recommend her to anyone expecting a baby. She has strong hands too, knows how to get rid of hard spots and release the tension in the back. I will definitely go back after my delivery as well.
Pijnlijke plekken aangepakt, ontspannen en genieten: allemaal in 1 massage. Ik was in goede handen. Bedankt Ryoka!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ryoka
Massagetherapeute
5.0
5 reviews

Over

Ryoka werd geboren en getogen in Japan. In 1995 kwam ze naar Nederland, waar ze zich bekwaamde in shiatsu, een Japanse therapievorm. Tegenwoordig beoefent zij shiatsu niet alleen als masseur, maar geeft ze er ook les in. Daarnaast is ze bedreven in diverse andere vormen van massage. Ryoka volgde de shiatsu-opleiding bij CSMBK in Den Haag, een instituut waar zij nu zelf shiatsu-docent is. Daarnaast verdiepte ze zich via cursussen en workshops in diverse andere vormen van massage, zoals de voetreflex-, klassieke en stoelmassage.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Ina
Massagetherapeute en eigenaresse

Over

Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik een tijd als fysiotherapeute gewerkt. Na 3 jaar besloot ik dat dit niet het beroep was wat ik de rest van mijn leven leuk zou blijven vinden. Zodoende besloot ik het masseren dat ik tijdens mijn opleiding als bijbaantje met veel plezier heb gedaan weer op te pakken. Al snel kwam het besluit om een eigen praktijk te beginnen. Een praktijk waar aandacht belangrijk is, waar het er mooi uitziet en waar mensen welkom zijn. Ik wilde karakter in mijn praktijk en niet alleen maar witte muren en krappe kamertjes.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Hilde
Massagetherapeute
5.0
7 reviews

Over

Hilde heeft 20 jaar ervaring als masseur, werk dat zij omschrijft als ‘mensen zonder grote woorden laten voelen en ervaren’. Een specialiteit van Hilde is de Lomi Lomi-massage. Bij deze uit Hawaï stammende behandeling wordt met lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam gewerkt, waarbij de masseur vooral de onderarmen gebruikt. Zo wordt de natuurlijke energiestroom in het lichaam gestimuleerd. Het effect is bijzonder ontspannend.

Behandelingen

Massage
Astrid
Massagetherapeute

Over

Astrid is oefentherapeut Mensendieck en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in diverse massagetechnieken. Door haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan met de behandeling van verschillende klachten en aandoeningen . Technieken die Astrid gebruikt zijn: triggerpoint-therapie, deep tissue massage, acupressuur, cupping en yoga massage. Massages stemt zij af op wat het lichaam nodig heeft en op wat de cliënt wenst. Ook werkt zij graag met specifieke klachten en geeft ze zo nodig stevige massages, waarbij ze verschillende technieken combineert.

Behandelingen

Massage

Over

Massagepraktijk Lilaea
Taj Mahalplaats 8
2624NH Delft

Heb je behoefte aan ontspanning of wil je weer even bijtanken? Bij Massagepraktijk Lilaea kun je terecht voor diverse ontspanningsmassages, maar ook sporters en mensen met lichamelijke klachten worden hier op vakkundige wijze geholpen. Eigenaresse Ina is van oorsprong fysiotherapeute en voelt goed aan wat je lichaam nodig heeft. Het team staat voor je klaar met een kopje thee of koffie voor jouw momentje van rust. De biologische massageoliën van Primavera zijn dierproefvrij en zijn er in de prettige geuren: gember/limoen, lavendel/vanille, roos/duindoorn of jeneverbes/cipres.

MaMaandag
14:3022:30
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
08:3022:30
DoDonderdag
09:4522:30
VrVrijdag
09:4517:00
ZaZaterdag
09:3016:30
ZoZondag
10:0016:30

Massagesalons in de buurt