Massagepraktijk ZenMir

4,9
144 reviews
Oudwijkerdwarsstraat 61, Utrecht
Open Maandag: 12:00 - 21:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
144 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne ervaring. Mirette nam echt de tijd om me te laten voelen waar ik behoefte aan had en ik voelde me op mijn gemak.
Ik heb mijn moeder getrakteerd op een massage bij Mirette en ze heeft genoten. Ze was na afloop enorm enthousiast. Dat zegt wat, want ze is zelf fysiotherapeut. Mirette is volgens haar vakkundig en weet precies op de juiste plekken druk te zetten. Mijn moeder gaat terug!
Ik heb veel massages gehad, maar dit was de beste ooit. Zo ontzettend goed! Met zoveel aandacht en subtiliteit, het was fantastisch. Ik woon niet dichtbij, maar ik kom zeker vaker terug!!
Toon reactie salon...
Ik vond het een hele prettige ervaring. Hele fijne, rustige manier van aanraken. Ze maakt elke beweging ‘af’ of rond. Bewust tijd nemen om aan te komen in je lichaam maar ook om weer af te sluiten. Ik kom zeker terug!
Mirette heeft een mooie helende toets en luistert goed naar het lichaam als ze je een massage aanbiedt. Ze is intuïtief en leest de spanningen van het lichaam goed en biedt een diep ontspannende massage. Ze is vriendelijk en heeft een goede positieve energie
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mirette
Massagetherapeut
4.9
109 reviews

Over

ZenMir betekent ZIE MIJ! Jezelf zien en met compassie kijken hoe het echt met je gaat, even stilstaan bij alles wat er is. Massages geven is mjn werk en passie, als Holos Massagetherapeut nodig ik je uit, in afstemming en naar behoefte, tot zelfonderzoek en bewustwording. Ruimte voelen om op adem te komen, los te laten en weer te verbinden met je zelf en je lijf. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de Holos Academie voor massagetherapie De massages bij ZenMIr zijn persoonlijk, met aandachtig en ontspannen. Boek je als nieuwe klant via mijn website en betaal je in mijn praktijk? dan geef ik je 5% korting www.zenmirmassagetherapie.nl/afspraak-maken/ Uit je hoofd, in je lijf!

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Mirette

Vakkundig12
Zorgzaam12
Deskundig10
Vriendelijk9

Voorzieningen

Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid

Over

Massagepraktijk ZenMir
Oudwijkerdwarsstraat 61
Utrecht

Bij Massagepraktijk ZenMIr op de Oudwijkerdwarsstraat in Utrecht kun je terecht voor diverse massages. Mirette werkt vanuit de holistische visie waarbij de klant wordt uitgenodigd om contact te maken met alles wat er in het moment speelt.

Holistische massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij we van praten, denken en verklaren overgaan naar voelen. Massages en Massagetherapie helpen de energiestromen in balans te brengen, onbalans te voelen, het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn gang te laten gaan en zo blokkades op te ruimen.

De benadering van Mirette is persoonlijk, aandachtig en betrokken, dit maakt dat er altijd afstemming is met jou, als klant. Haar specialisaties zijn o.a. burn-out, herstel van een verslaving en rouw&verlies. De massages zijn heel geschikt voor ex-corona patiënten met klachten voortkomend uit Longcovid (o.m. ademhaling, long- en vermoeidheidsklachten). Mirette begeleidt je vanuit compassie, kennis en ervaringsdeskundigheid. Je lijf als ingang naar bewustwording.

  • Mirette werkt met natuurlijke en dierproefvrije massageolie
  • De ruimte is groot zodat we veilig, met 1,5m waar het moet, kunnen werken
  • Na iedere sessie wordt de praktijkruimte gelucht en schoongemaakt
  • Het adres is Oudwijkerdwarsstraat 61 en de praktijkruimte is onderdeel van Het HerstelHuis
  • Er is voldoende parkeerruimte in de straat
  • De betaling gaat via een betaalverzoek in je what’s app maar je kunt ook contant afrekenen.

Tot ziens @zenmir

MaMaandag
12:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
18:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Massagepraktijk ZenMir

Massagepraktijk ZenMir is geopend maandag van 12:00 tot 21:00, dinsdag, donderdag van 10:00 tot 21:00, woensdag van 18:00 tot 21:00 en vrijdag van 10:00 tot 18:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Massagepraktijk ZenMir zijn: Ontspanningsmassage, Therapeutische massage, Rug- en schouder- en nekmassage
De populairste behandeling, Ontspanningsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 72,33.
Bij Massagepraktijk ZenMir kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Massagesalons in de buurt