Massagepraktijk ZenMir

4,6
27 reviews
Minervaplein 2, Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,6
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een fijne massage, goede sfeer. Heel prettig dat naar het geheel wordt gekeken ipv enkel naar symptomen.
Heel fijne ervaring
Toon reactie salon...
Ik voel me erg op mijn gemak bij Mirette. Er is veel aandacht voor jou als persoon en deze aandacht voelt ook oprecht. Mirette houdt rekening met hoe je je voelt en of de behandeling goed voelt voor je. Er is een open communicatie. De massagetechnieken zijn daarnaast wisselend wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ik voel me erg ontspannen als ik hier vandaan kom.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mirette
Massagetherapeut
4.9
17 reviews

Over

Vanaf 3 maart heb ik een nieuw praktijk adres Oudwijkerdwarsstraat 61. je bent dan van harte welkom voor een massage en massagetherapie bij praktijk voor massages Zen Mir. Dit betekent ZIE MIJ! Jezelf zien en met compassie kijken hoe het echt met je gaat en daarmee het meer bewust worden/zijn van je lijf. Even stilstaan bij alles wat er is. Wanneer er een pijnklacht is, hoe verhoudt jij je er dan mee? Moet de pijn weg of zoek je naar de oorzaak van de klacht? En hoe ga je om met emotionele pijn en gespannenheid? Massages geven is helemaal mijn passie geworden en als Holos Massagetherapeut nodig ik jou uit, in afstemming en naar behoefte, tot zelfonderzoek en bewustwording. De massages bij ZenMIr zijn persoonlijk, ontspannen en met aandacht. www.zenmirmassages.net Uit je hoofd, in je lijf!

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid

Over

Massagepraktijk ZenMir
Minervaplein 2
Utrecht

Bij Massagepraktijk ZenMIr op het Minervaplein in Utrecht kun je terecht voor diverse massages. Mirette werkt vanuit de holistische' visie waarbij de klant wordt uitgenodigd om contact te maken met alles wat er in het moment speelt.

De benadering van Mirette is persoonlijk, aandachtig en betrokken, dit maakt dat er altijd afstemming is met jou, als klant. Massages helpen het lichaam om weer een balans te voelen na een periode van stress en herstel. Er wordt gewerkt met biologische, dierproefvriendelijke massageolie.

Haar specialisaties zijn o.a. burn-out, herstel van een verslaving en rouw. Mirette begeleidt je vanuit compassie, kennis en ervaringsdeskundigheid. Je lijf als ingang naar bewustwording.

Handig om te weten: in deze salon wordt afgerekend met een tikkie of via een factuur.

MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3020:30
WoWoensdag
09:3020:30
DoDonderdag
09:3020:30
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
13:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt