Massasjehuset

Sartrestate 14, Ede
4,9
12 reviews
Sartrestate 14, Ede

Alle behandelingen

Reviews

4,9
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne massage door Christine
Een uurtje rust terwijl ik werd los gemasseerd. Op de achtergrond rustgevende muziek wat het relaxte gevoel nog beter maakte. Ik kom zeker terug.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Christine
Masseur

Over

Bij Massasjehuset ervaar je wat echte ontspanning kan zijn. Tijdens de massages worden zowel westerse als Chinese massage technieken gebruikt, waardoor het beste van beide werelden gecombineerd wordt. Door de combinatie van deze technieken, wordt de spanning in het lichaam op een dieper niveau aangepakt dan in de klassieke westerse massage, maar is de massage niet zo pijnlijk en meer ontspannen dan in de Chinese traditie.

Behandelingen

Massage

Over

Massasjehuset
Sartrestate 14
Ede

Bij massagesalon Massasjehuset gelegen in Ede ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage en een voetmassage.

Eigenaresse Christine heeft meer dan 5 jaar ervaring en werkt met veel passie. Kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht staan bij haar centraal en dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Er hangt een ontspannen sfeer in haar salon waardoor je ook echt even tot rust kunt komen. Christine gebruikt zowel westerse als Chinese technieken tijdens de massages en luistert altijd naar jouw wensen of eventuele klachten.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
18:3021:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
18:3021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt