Reviews

4,9
67 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Robbert is een professionele masseur. Hij heeft mensenkennis en een prettige, rustige uitstraling. Ik kom zeker terug!
Nina
5 uur geleden
Tweede bezoek aan Robbert was weer fantastisch. Naast vakkundigheid is Robbert ontzettend klantgericht en sympathiek. Ook kon hij precies vertellen waar mijn grootste knelpunten zaten. Ik raad vrienden en familie hem daarom ook steeds aan.
Robin
14 uur geleden
Heel tevreden over de massages. Robbert is een prettige en vriendelijke masseur.
Caroline
één dag geleden
Prettig dat er ook nog later op de avond een plek was. De massage was stevig maar gezien de knopen was dat ook nodig. Heeft zeker geholpen. De sfeer was aangenaam.
Anita
2 dagen geleden
Overall a good massage, but the ambiance could be better with music and some relaxing etheric oils, etc.
Anoniem
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Medical masseur.nl
Lepelaarstraat 1
3532SK Utrecht

Houd je van een stevige massage of heb je fysieke klachten? Dan ben je aangewezen bij Robbert van praktijk Medical masseur.nl in de Watervogelbuurt in Utrecht. Robbert is een professionele massagetherapeut en zorgt er middels zijn gepersonaliseerde behandelingen voor dat veelvoorkomende klachten verdwijnen. Denk hierbij aan klachten die zijn ontstaan door repeterende bewegingen, hoofdpijn-, stress- of sport-gerelateerde klachten, maar ook fysieke ongemakken die zijn ontstaan door een verkeerde lichaamshouding. Je wordt behandeld in een open en ontspannen sfeer en je klacht wordt hier altijd serieus genomen. Medical masseur.nl is aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

Maandag
07:0023:45
Dinsdag
07:0023:45
Woensdag
07:0023:45
Donderdag
07:0023:45
Vrijdag
07:0023:45
Zaterdag
07:0023:45
Zondag
07:0023:45

Massagesalons in de buurt