MentaliQi

Willem de Zwijgerlaan 69, Amsterdam

Sorry, MentaliQi is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

SeLoCa Massage

220 reviews
Willem de Zwijgerlaan 69, Amsterdam

We Are Aura by Juana

16 reviews
Jan Evertsenstraat 4-8, 1056EC Amsterdam

Claire's Skincare Studio

303 reviews
Buyskade 130, 1051ME Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prettige behandeling. Kit luistert eerst naar eventuele klachten en geeft advies. De behandeling wordt daarop aangepast. Ook tijdens de behandeling stelt ze gerust en geeft ze aan wanneer de ze de naaldjes zet. De massage tijdens de behandeling is ook erg fijn.
Kit-Yan is een expert in haar vakgebied. Ze kon veel vertellen over de verschillende plekken waar spanning zat en wist de plekken feilloos te vinden en aan te pakken. Ik mocht ook m’n eigen geuren palet aan olie samenstellen voor de massage, werd ontvangen met thee en kreeg nog advies mee. Kit is heel ontspannen en dat nam ik mee naar huis. Dat heb ik niet gauw bij een massage salon. Wat ik fijn vind is dat Kit in zowel Amsterdam West als in Amsterdam oost een praktijk heeft.
Kit heeft alle aandacht en luisterde zeer bewust naar mijn klachten. Ze gaat zorgvuldig te werk. De punten die ze pakt zijn zeer effectief en gaven mij direct verlichting. Ze weet ook goede voedingstips te geven, passend bij mijn klachten. Kit heeft echt feeling voor haar vak.
Kit heeft me geholpen toen ik veel onrust ervaarde en slecht sliep. Bij binnenkomst stelde ze mij direct op mijn gemak. Ze was oprecht geïnteresseerd hoe het met me was en stelde goede vragen. Ik voelde me daardoor echt begrepen. Na het zetten van de eerste naald voelde ik direct een enorme rust over me heen. Haar behandeling had de weken erna nog effect. Ik voelde me rustiger, ontspannen en sliep beter. Ik ben Kit zo dankbaar! Ze is kundig, oprecht geïnteresseerd en haar behandelingen helpen!
Heb een fijne behandeling ervaren van een enthousiaste acupuncturiste met een luisterend oor!
Toon meer reviews...

Over

MentaliQi
Willem de Zwijgerlaan 69
Amsterdam

Salon MentaliQi in Amsterdam is de plek om even helemaal te ontspannen. Met massages en acupunctuur wordt er gezorgd dat jij helemaal ontspant. Kom tot rust!

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon is vlakbij tramhalte Willem de zwijgerlaan.

Het team:
De salon bestaat al 1 jaar. Eigenaresse Kit-Yan is gespecialiseerd in Japanse Toyohari acupunctuur wat pijnloos is en niet door de huid gaat, het is geschikt voor mensen met naaldenangst.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Een gezellige sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Voetreflexologie, acupunctuur, Chinese fytotherapie en orthomoleculaire supplementen.
  • De extra’s:Aangesloten bij beroepsvereniging BATC & VIV
  • (Gedeeltelijke) vergoeding mogelijk voor acupunctuur bij de meeste zorgverzekeringen.
MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
08:0018:00
WoWoensdag
12:0018:00
DoDonderdag
12:0017:00
VrVrijdag
08:0021:30
ZaZaterdag
12:0020:00
ZoZondag
12:0017:00