Reviews

4,0
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Michelle is een echte nagelstyliste en doet het perfectionistisch en woont op loopafstand van mij vandaan dus lekker makkelijk.
Nettie
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Michelle neemt alle tijd om je nagels mooi te maken. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe set acryl nagels met OPI gellack die ik vandaag hebben laten zetten. Ik kom zeker terug!
Nadya
9 maanden geleden
Toon reactie van salons...

Over

Michelle Turner Beauty Artist - Amstelveen
De weteringsbrugmolen 86
1188HB Amstelveen

Ben je op zoek naar een nagelstudio in Amstelveen waar je terecht kunt voor acryl, solar (CND) of OPI nagels. Dan zit je goed bij Michelle. Zij komt oorspronkelijk uit Engeland en is sinds 1999 in bezit van het diploma Nail & Feet van CND. Ze werkt nu voor zichzelf in haar salon aan huis aan De weteringsbrugmolen in Amstelveen. Hier schenkt zij alle aandacht aan jou en voorziet je van mooie nagels. Michelle maakt gebruik van OPI GelColor, dit houdt je nagels lange tijd mooi. GelColor by OPI voelt en ziet eruit als nagellak. Het fijne is dat het niet alleen geschikt is voor je vingernagels, maar ook op je tenen aangebracht kan worden. Michelle is erg perfectionistisch en zorgt ervoor dat jij tevreden weer de salon verlaat.

Maandag
12:0017:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0016:00
Donderdag
13:0020:00
Vrijdag
12:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt