Reviews

4,7
54 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Miriam knipt snel en goed en houdt ondertussen rekening met je kind zodat ook mijn zoontje van 2,5 die het erg spannend vindt er heen wil en zonder morren geknipt thuis komt. En ze is gewoon aardig.
mieke
2 maanden geleden
Miriam is een ervaren kapster, dat is meteen duidelijk. Ze kan erg goed knippen en is heel vriendelijk en professioneel. Wat beter had gekund is dat ze gehaast leek doordat de vorige afspraak uit was gelopen en de volgende klant alweer midden in mijn behandeling binnenliep. Daardoor (denk ik) nam ze niet echt meer de moeite uit te leggen wat voor producten ze in mijn haar deed. Ik kan deze kapperszaak alsnog aanbevelen omdat mijn haar voor een redelijke prijs echt goed geknipt is.
Anoniem
2 maanden geleden
Al jaren vaste klant bij Miriam. Geweldige professionele en kundige kapster die altijd met je mee denkt en aan je wensen wil voldoen. Miriam is heel klantgericht en de kapsalon ziet er altijd op en top uit. Kortom zeker een aanrader !
Dominique
2 maanden geleden
Leuke kapsalon met een geweldig vriendelijke dame genaamd Miriam Ik heb mijn haar laten verven door haar en we hebben samen de kleur uitgekozen , geef goed advies over wat wel of niet zou staan. Ik blijf er zeker komen. Dikke 10+
Anja Vd lee
2 maanden geleden
vakkundige kapster die ook plezierig in omgang is. ik vond het een plezierige ervaring en zeker de moeite waard om teeug te komen.
Raymond
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Miriam's Haarmode
Noorderhavenkade 15E
3039RC Rotterdam

Je kent het vast wel, je voelt je gewoon altijd net iets lekkerder als je haar in een goede coupe is geknipt. Kijk daarom eens wat vaker in de spiegel van de kapper en laat je knippen bij Miriam's Haarmode op de Noorderhavenkade in Rotterdam. Ze werken met producten van Schwarzkopf, Showtime en Sensus.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0016:00
Woensdag
11:3017:00
Donderdag
09:0016:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
09:0014:30
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt