Missy Curves Amsterdam

4,0
4 reviews
Kinkerstraat 382, Amsterdam
Dinsdag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,0
4 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Kennismakingsbehandeling geboekt voor op een maandag om 09:30. Toen ik aankwam was er niemand aanwezig. Vervolgens rondgebeld en toen bleek dat er een fout in het systeem was en dat de behandelaar pas om 09:45 aanwezig zou zijn. Ontzettend balen dus! Wel goed opgelost door Treatwell. Verder geen excuses van Size Zero of iets wat daarop lijkt. Mijn kennismakingsbehandeling duurde maar 45 (!!) minuten! Niet 90 minuten waarvoor ik geboekt had. Ik kreeg geen uitleg en mijn vet- en vochtpercentage zijn ook niet opgemeten zag ik achteraf. Het behandelplan was een simpel: 'u heeft ongeveer 15 tot 20 behandelingen nodig'. Sorry, maar dat noem ik geen behandelplan. Behandeling was opzich prima maar ik had er veel meer van verwacht. Er was bijna niks van mijn buik af zoals ik gehoopt had. Thuis heb ik mezelf ook nog opgemeten, waar ik zag dat er niks veranderd is aan het aantal centimeters. Al met al.. Geen goede ervaring dus. Veels te duur voor iets wat niet werkt en een veels te amateuristische aanpak.
Heerlijk! Mijn tweede behandeling gehad en nu voor een jaarabonnement gegaan. Snel en goed resultaat, fit gevoel en fijne extra ondersteuning naast het sporten en gezonde voeding.
De behandeling en intake werden afgenomen door Fleur. Ze was erg fijn en nam de tijd om alles uit te leggen. Na afloop van de intake en behandeling word je opnieuw opgemeten. Mijn resultaat: 15 cm eraf. De computer stelt daarbij een behandelplan op. Ik kom hier zeker nog eens terug, ook voor het beste resultaat.

Ontmoet het team

C1
Cabine

Behandelingen

Lichaam
C2
Cabine

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
C3
Cabine

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
C4
Cabine

Behandelingen

Lichaam
Gezicht

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Product
Biologische producten
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij
Bushalte dichtbij

Over

Missy Curves Amsterdam
Kinkerstraat 382
Amsterdam

Heb jij last van hardnekkig vet dat ondanks het vele sporten toch maar niet weggaat? Last van een vetrandje over je broek? Last van putjes in je billen en benen? Veel rondingen maar net niet op de gewenste plek? Dan ben je bij Missy Curves aan het juiste adres!

Missy Curves is een concept welke vrijwel alle technieken op het gebied van contourverbetering aanbiedt. Denk dan aan electrostimulatie & ultrasound voor centimeterverlies en het kwijtraken van cellulite, lipolaser om ook af te vallen in gewicht en cryolipolyse om hardnekkige vetlagen aan te pakken. Maar ook voor vacuüm therapie of body pump treatments ten behoeve van het boosten van billen, benen, buik en borsten draaien we onze handen niet om, en wij zijn pas tevreden als jij happy met jouw dreambody bij ons de studio uitstapt.

Alle afzonderlijke apparatuur wordt in eigen hand ontwikkeld. Missy Curves doet daarbij rechtstreeks zaken met fabrieken in Italië en Spanje. Hiermee is de kwaliteit gegarandeerd, maar kan ook de prijs betaalbaar worden gehouden, zodat Missy Curves toegankelijk is voor iedereen.

Ben jij binnenkort ook een Missy Curves? En wil je met net een beetje meer zelfvertrouwen door het leven gaan? Zoek dan via onderstaande button een studio bij jou in de buurt, wij helpen je hier namelijk graag bij.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bus & tramhalte J.P. Heijestraat.

Het Team:
Een professioneel team.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen sfeer.
  • Gespecialiseerd in: Vetbevriezing en elektrostimulatie.
  • Merken en producten: Mr and Mrs Green.
  • De extra’s: Betaald parkeermogelijkheid.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt