Momentje voor jezelf

Verspronckweg 287, 2023BJ Haarlem
4,9
64 reviews
Verspronckweg 287, 2023BJ Haarlem
Dalurenkorting

Reviews

4,9
64 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben alweer 3 keer geweest en het blijft een heerlijk moment voor mezelf als ik bij Marjan ben. Zoveel rust en persoonlijke aandacht, handmassage tijdens het maske, aangepaste producten bij het seizoen en mijn huid. Verwennerij, mijn huid knapt er vanop en ik ga er weer stralend vandaan. Echt waar voor je geld.
Marieke
10 dagen geleden
Heerlijke behandeling! Ook msssage is top
Melanie
12 dagen geleden
Julie
25 dagen geleden
Elke keer is de behandeling bij Marjan een feestje. Een warm welkom, lekkere producten en een verrukkelijke gezichtsmassage.
Herdien
één maand geleden
Een verwenmomentje! Dit keer ook mijn wimpers laten verven. Daar zag ik een beetje tegenop ivm mijn gevoelige huid, maar dat viel dus echt heel erg mee! En het resultaat; zonder verder make up te gebruiken zie ik er stralend uit!
Elise
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Momentje voor jezelf
Verspronckweg 287
2023BJ Haarlem

Leid je een druk leven en wil je even helemaal tot rust komen? Dat kan bij salon Momentje voor jezelf. Samen met jou wordt er gekeken naar wat er het best bij jou past; qua behandelingen, maar ook qua productkeuze. Gediplomeerd schoonheidsspecialiste Marjan laat jou weggaan met een stralende huid en een ontspannen gevoel. Bij de behandelingen werkt ze met producten met natuurlijke, werkzame stoffen, zoals rijstkiemolie en aloë vera. Heb je een zeer gevoelige huid? Dan heeft ze een extra milde en verzorgende behandeling.Dat wordt dus puur genieten! Kom je met de auto naar deze salon aan huis? Dan parkeer je gratis voor de deur.

Maandag
09:0021:30
Dinsdag
19:0021:30
Woensdag
09:0021:30
Donderdag
19:0021:30
Vrijdag
09:3022:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt