Mooier Dan

4,8
47 reviews
Kooglaan 70, Uitgeest
Morgen open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
47 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik was niet in topconditie en echt toe aan een ontspannende behandeling en n opkikker voor mijn droge huid. De producten ruiken heerlijk, ( je maakt voorafn keuze uit 4 geurlijnen) ik koos voor hydratatie ( geloof ik😜) ,schoudermassage was ook heerlijk. Na afloop nog n mooie bronzende creme ik zag er meteen beter uit en voelde me daardoor ook n stuk beter.
Toon reactie salon...
Het was wederom weer een heerlijke behandeling. En hoe fantastisch als je de volgende dag een compliment krijgt van een collega over mijn wenkbrauwen en goed uitziende huid. Nou dat is dus het resultaat van Danny haar heerlijke behandeling. Voor twijfelaars onder ons.... Het is echt aan te raden Mooier Dan.
Toon reactie salon...
Fijne behandeling en goede adviezen. Ik kwam stralend uit de stoel, heerlijk!!
Toon reactie salon...
Vanaf het moment dat je in de stoel ligt is er ontspanning. Danny neemt de tijd en creëert een fijne geïnteresseerde sfeer. De producten en behandeling voelen fantastisch en mijn huis knapt er echt van op. Mijn wenkbrauwen laat ik altijd epileren en verven tot volle tevredenheid. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant. Ben inmiddels al vele jaren vaste klant, en hoop dat nog lang te blijven.
Danny is heel zeer deskundig, vriendelijk en geïnteresseerd. Een fijne etvaring
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Danny
4.9
18 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Mooier Dan
Kooglaan 70
Uitgeest

Bij schoonheidssalon Mooier Dan in Uitgeest ben je aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, een peeling, harsbehandeling of een massage.

Eigenaresse Danny heeft meer dan zeven jaar ervaring. Ze luistert goed naar je wensen en zorgt ervoor dat jij je op je gemak voelt. In de salon staan professionaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. In de salon wordt gewerkt met Cenzaa en Lumineus. Dit zijn natuurlijke producten die niet alleen beter verdraagzaam zijn voor de huid, maar ook minder belastend zijn voor het milieu.

Goed om te weten: er is mogelijkheid om gratis voor de deur te parkeren.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt