Mystic Meeting

5,0
9 reviews
Daam Fockemalaan 22, Amersfoort, 3818KG
Morgen open: 10:30 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Dank dank voor de bijzondere ervaring. Dat was echt veel meer dan een massage. Ik werd er licht van, de zwaarte viel deels van me af. Je voelde precies aan wat ik nodig had. Je bracht me naar een plek waar ik lang niet bij heb gekund. Het voelt alsof ik weer een stap heb gezet en verder kan. Toen ik binnen kwam in de fijne ruimte voelde het meteen vertrouwd en veilig. Ik ben heel blij dat ik je gevonden heb op die bijzondere locatie en ik kom graag weer een keer bij je.
Topmasseuse. Topplek. Ik kom zeker vaker langs. Dankjewel!
Een Natuurtalent met gouden handjes.
Wat een cadeau, deze massage! Marloes heeft een zachte, verwelkomende energie. Ik voelde me meteen op m'n gemak. Ik nam spanning mee op de massagetafel en Marloes hielp me om te zakken door begeleide ademhaling en woorden. Op een gegeven moment voelde ik me helemaal week. Door de zachte en tegelijkertijd stevige handen nam Marloes me mee naar volledige overgave. Ik kwam loom, zacht en ontspannen van de tafel :) Heel fijn!
Bijzondere locatie, een hartelijk welkom en zeer diepgaande ontspanning ervaren tijdens de massage. Nu nagenieten. Ik kom graag weer eens langs!
Toon meer reviews...

Over

Mystic Meeting
Daam Fockemalaan 22
3818KG Amersfoort

Uitgebreide ontspanningsmassages, ondersteund door acupressuur, reiki en/of reflexologie. De lichte praktijkruimte biedt een rustgevende sfeer als onderdeel van het karakteristieke Eemklooster, dat omringd wordt door een bosrijke omgeving.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Vanaf bushalte 9 minuten lopen. Vanaf Centraal station 8 minuten met OV-fiets. Gratis parkeren.

Het team: Massagetherapeute en fotografe: Marloes Nierop.

Gespecialiseerd in: Uitgebreide ontspanningsmassages van 1,5 of 2 uur. Doordat het hele lichaam langere tijd diepgaand ontspant verbeteren lichaamsfuncties en wordt je lichaamsbewustzijn verruimt. Een duurzame bijdrage aan de vrije stroom van levensenergie.

Extra's: De massages kunnen optioneel worden aangevuld met begeleide introspectie en fotografie, bezoek daarvoor www.mysticmeeting.com.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3017:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:3017:00
VrVrijdag
10:3017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt