Reviews

3,4
10 reviews
Ik had een afspraak maar dat bleek niet overeen te komen met de planning van Nadia. Op nogal onvriendelijke wijze (totaal geen uitleg of excuus!) vroeg ze of ik over een uur terug wilde komen omdat ze geen tijd had. Ondanks mijn afspraakbevestiging. Ik ben weggegaan omdat ik geen tijd had om een uur te wachten, maar achteraf was ik er niet eens rouwig om, want de salon zag er een beetje vies en in elkaar geklust uit. Geen aanrader wat mij betreft.
Anoniem
4 maanden geleden
Anoniem
7 maanden geleden
Ik had vandaag een afspraak bij Nadia. Toen ik er ruim voor de afspraak was, was er niemand binnen en nog iemand anders stond ook al te wachten. Ik heb een kwartier staan wachten en ik vind het erg jammer dat er geen berichtje/mailtje/briefje was achtergelaten, het kwam niet erg klantvriendelijk over.
Anoniem
één jaar geleden
Had vandaag afspraak staan om 13uur maar helaas was er niemand aanwezig. Dus heb een half uur buiten staan wachten, en toen weer weggegaan. Met mij waren er nog twee anderen die ook hebben zitten wachten, maar helaas werd er niet open gedaan en zijn we dus voor niks gekomen. Best jammer dat afspraak niet van te voren is afgezegd, en nog niets heb vernomen.
Anoniem
één jaar geleden
Ik kom al langere tijd bij Nadia en ben iedere keer blij met de behandeling. Nadia is een echte professional met veel kennis en passie voor haar werk.
Iris
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Nadia Cosmetica
Proveniersstraat 19 B
3033CG Rotterdam

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste, wil je je huid laten verbeteren/verzorgen of zoek je een ontspannende massage of een pedicure/manicure? Bij Nadia Cosmetica word je geholpen in een prettige atmosfeer, kan je compleet ontspannen en bieden ze bewezen resultaten. Het team besteedt veel tijd aan jou als klant. Elk teamlid heeft zijn eigen specialisme waardoor je behandeling met de grootste zorg wordt uitgevoerd en alle personeelsleden werken volgens de laatste trends en codes op het gebied van huidverzorging, hygiëne en ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:0017:00
Zaterdag
10:3014:30
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt