Reviews

4,6
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Nadja is an excellent hairdresser. That was the second time I went there and both times Nadja made an amazing color job. And this time she also cut my hair and she adapted the haircut to my hair type, which is not easy. For this, she began cutting my wet hair and finished it after drying it. Very happy with the result
Ana
2 dagen geleden
Heel gezellig bij Nadja in de stoel!
Stèphanie
3 maanden geleden
Ida
4 maanden geleden
Wat een leuke salon! Veel gezelliger dan de meeste gestylde salons en voelde me gelijk welkom door het kopje thee en dochterlief die gezellig met me kwam kletsen. Ben heel tevreden met hoe mijn haar geknipt is en kom zeker weer terug. Nadja is een toffe vrouw en niet zo een standaard kappers meisje. Aanrader dus!
Anoniem
6 maanden geleden
Nadja is een leuke meid, die je voordat ze aan de slag gaat je persoonlijk onderzoekt. Ze voelt redelijk intuitief aan, wat je wilt en wat het beste bij je staat. Ik kwam binnen met een 'kappersfobie' en ging happy naar buiten! Dankjewel Nadja, zie je snel weer!
Ilse
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Nadja @ Betsy's
Eerste Anjeliersdwarsstraat 1
1015NR Amsterdam

Bij Betsy's voel je je gelijk thuis. Je waant je in een warme, knusse en gezellige huiskamer. Het team van deze salon staat bekend om de tijd die ze in je steken en de jarenlange ervaring. Zo weten ze precies welk kapsel het beste bij je past en kun je met een fijn en tevreden gevoel de salon verlaten. Dit zorgt er ook voor dat je deze salon graag nog een keer bezoekt! Om de drie maanden organiseren ze hier een Expo opening waar kunstenaars met hun kunst kunnen pronken aan de muur van Betsy’s. Bezoek deze salon in het hartje van de Jordaan!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt