Nagels & Wimpers 

Geernoutstraat 17, 3813BV Amersfoort
4,6
24 reviews
Geernoutstraat 17, 3813BV Amersfoort

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

4,6
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De eigenaresse is aardig en vertelt open over haarzelf! Ze deed haar best om je op je gemak te stellen. Helaas ging het na een week het al loslaten en zaten er nog wat dikke klodders op de nagels die je terug zag. Ze doet het niet zo lang dus dat verklaart waarom het nog geen 10 is. De review is ook vergeleken met andere salons.
Sanne
5 dagen geleden
Toon reactie salon...
Faiza
8 dagen geleden
Erg tevreden over de behandeling. Helaas moet ik eerlijk zeggen dat ik niet perse heb gemerkt dat de basecoat voor slappe nagels beter blijft zitten dan de normale.
Carolina
8 dagen geleden
Toon reactie salon...
Vanessa
23 dagen geleden
Fijne behandeling!
Anoniem
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Nagels & Wimpers 
Geernoutstraat 17
3813BV Amersfoort

Kunnen je nagels wel wat liefde, aandacht of een likje gellak gebruiken? Dan is het tijd voor een bezoek aan The Nails Spot in Schothorst Zuid, nabij het centrum van Amersfoort. Bij deze nagelsalon kun je je hart ophalen als je één vast adres zoekt voor je hand- en voetverzorgingen.

Eigenaresse en nagelstyliste Machella geeft je hier een manicure, voetverzorging of gellakbehandeling waar je handen en voeten zichtbaar van opknappen. En zeg nu zelf; wie wordt er niet blij van wat ‘nail therapy’?

Wist je dat je bij The Nails Spot je eigen hand- of voetbehandelingen kan samenstellen? Daardoor kun je je behandeling zo uitgebreid maken als je zelf wil. Of je nu langskomt voor een nieuwe GelColor-set met manicure, een handmasker of voetpeeling: het is allemaal mogelijk!

Handig om te weten: er is parkeergelegenheid in de straat en de salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Let op: je kunt alleen pinnen in de salon.

MaMaandag
19:3021:00
DiDinsdag
19:3021:00
WoWoensdag
19:3021:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
19:3021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Nagelstudio's in de buurt