Reviews

4,7
16 reviews
Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Nanda heeft echt de tijd genomen en zelfs mijn wenkbrauwen geëpileerd, ondanks dat dit niet bij de omschrijving stond. Ik heb mijn nieuwe vaste schoonheidsspecialiste gevonden!
Kimberley Bultema
3 maanden geleden
Wil je een fijne behandeling, met iemand die aan je denkt. Wil je lekker relaxen en gezellig praten. Wil je dat dit allemaal gebeurt met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Dan ben je op het juiste adres bij Nanda's Beauty Attic.
Anoniem
4 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Proffesioneel, secuur en goed advies. Kom zeker weer terug! Nanda bedankt!
Mirna
één jaar geleden
Hele fijne salon, prettige, rustige sfeer en Nanda is een vriendelijke en professionele schoonheidsspecialist. Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling en massage gehad en ook nog wat tips en adviezen. Ik ga zeker nog eens terug.
Femke
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Nanda's Beauty Attic
Vinkenstraat 53
2025VT Haarlem

In Haarlem Noord zit je bij Nanda's Beauty Attic goed als je even lekker wilt ontspannen en tijd voor jezelf wilt nemen. Nanda heeft de basisopleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd en daarna een vervolgopleiding. Ze is gespecialiseerd in onder andere elektrische ontharing, camouflage en medische kennis. Ze vindt het belangrijk dat mensen een persoonlijke behandeling op maat krijgen. Ze begint met een huidanalyse om te kijken hoe de conditie van je huid is, kijkt naar de vochtbalans en of de huid niet te vet of te droog is.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt