Natural Feeling

Besterdring 177A, 5014HK Tilburg
4,9
17 reviews
Besterdring 177A, 5014HK Tilburg

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Na een goede uitleg werd eerst mij huid gescrubt. Daarna werd er een speciale crème aangebracht en begon de behandeling. Tijdens de behandeling werd er duidelijk verteld wat hij aan t doen was en waarom. Behandeling was pijnloos maar ik voelde direct t verschil !! Een echte aanrader. Ik ga zeker terug voor dezelfde behandeling.
Ingeborg
2 maanden geleden
Goede ervaring gehad! Hier ga ik vaker komen :)
Romi
6 maanden geleden
Ik heb de behandeling Micro dermabrasion gehad. Na een intake en duidelijke uitleg kwam ik in een mooie schone behandelruimte. Mijn huid werd eerste gereinigd en daarna begin de behandeling. Het apparaat is vrij nieuw. Behandeling was prima en zag ook direct resultaat. Een echte aanrader en zeker omdat Mark (eigenaar en behandelaar )je prima op je gemak stelt en echt weet wat hij doet.
Ingeborg
6 maanden geleden
Ik heb een fantastische massage gehad. Heb heel wat massages ondergaan maar deze is veruit het meest relaxte. De ruimte alleen al geeft je letterlijk en figuurlijk zo'n warm welkom gevoel. Heerlijk ontspannen massage zowel voor body and soul. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader. Dank Mark voor deze WoW ervaring.
Grace
6 maanden geleden
Goede intake en uitleg wat behandeling in hield. Na behandeling heerlijk zachte huid. Er zijn meerdere ruimtes allemaal even mooi en rustgevend. Een echte aanrader !
Ingeborg
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Natural Feeling
Besterdring 177A
5014HK Tilburg

Natural Feeling aan de Besterdring maakt gebruik van natuurlijke producten om je natuurlijke schoonheid naar de oppervlakte te brengen. Je kunt hier alle spanning van je af laten glijden en je onthaasten. Prikkel al je zintuigen met een heerlijke chocolade-, druiven of meloenpakking of ga voor een Natural Feeling Massage: deze op maat gemaakte massage bestaat uit een mix van tuina-, aroma-, hot stone- en ontspanningsmassage en is inclusief een mini-facial. Wat je ook kiest, je ontvangt advies op maat en je loopt weer als herboren de salon uit. Er wordt onder andere gewerkt met de merken Oolaboo, Intraceuticals en Klapp Men.

Maandag
13:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt