Natureza Massagepraktijk - Women's salon

5,0
27 reviews
Koolzaadweg 10, Almere
Thuissalon
Woensdag open: 11:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
27 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Cleo is erg aardig, ze heeft echt passie voor het vak en de juiste kennis om je te behandelen. De ambiance is fantastisch en rustgevend. En het is er super schoon! Kortom, het complete pakket.
Wederom weer een heerlijke massage. Cleo voelt echt wat je lichaam nodig heeft. Heel fijn ontspannen.
Onlangs voor het eerst een ontspanningsmassage gehad bij Cléo en het was een top ervaring. Cléo is enorm professioneel. Ze nam van te voren de tijd om mij te leren kennen en enkele vragen te stellen zodat ze op de hoogte is van mijn klachten/wensen. Ik voelde me volledig op mijn gemak. Na de massage was mijn hele lichaam compleet ontspannen, waarbij ik de tijd kreeg om rustig bij te komen. Tot slot kreeg heb ik handige tips meegekregen. Een sterke aanrader!
Cleo neemt echt de tijd om een passende massage toe te passen. Ze luisterd naar je klachten/wensen en houdt hier rekening mee. Ze is erg profesioneel en doet veel om je op je gemak te stellen. Achteraf geeft ze goede tips en adviezen waar je zelf iets mee kan doen. Al met al een super ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!
Het was een gerichte, professionele schouder-, Rug- en nekmassage. Er prettig, relaxt en ontspannen. Ze weet heel goed hoe ze mijn klachten aan kon pakken. Ben echt heel blij dat ik gegaan ben, het voelt erg los en ontspannen nu.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Cléo
5.0
21 reviews

Over

Natureza Massagepraktijk verzorgt professionele op maat gemaakte massages. Omdat ieder lichaam anders is wordt de massage altijd exact afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo ben je zeker van het gewenste effect. Ik bied diverse soorten massages naar keuze met als specialisatie de populaire ontspanningsmassage. Even tijd voor jezelf is zo belangrijk om tot rust te komen en je weer op te laden. Bij Natureza staat persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. Een goede massage brengt jouw lichaam en geest weer in balans. Je komt geheel tot rust, lichamelijke klachten worden verlicht, je voelt je lichamelijk en geestelijk sterker en krijgt meer energie.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Algemeen
Alleen vrouwen
Airconditioning
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten

Over

Natureza Massagepraktijk - Women's salon
Koolzaadweg 10
Almere

Massagepraktijk Natureza verzorgt professionele op maat gemaakte massages. Omdat ieder lichaam anders is wordt de massage altijd exact afgestemd op jouw wensen en behoeften. Zo ben je zeker van het gewenste effect. Cleo biedt diverse soorten massages naar keuze met als specialisatie de populaire ontspanningsmassage. Even tijd voor jezelf is zo belangrijk om tot rust te komen en je weer op te laden. Bij Natureza staat persoonlijke aandacht en ontspanning centraal. Een goede massage brengt jouw lichaam en geest weer in balans. Je komt geheel tot rust, lichamelijke klachten worden verlicht, je voelt je lichamelijk en geestelijk sterker en krijgt meer energie.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Bushalte Almere Stad, Kruidenwijk West op loopafstand.

Het team:
De salon bestaat al 3 jaar. Eigenaresse Cleo heeft certificaten en doet trainingen om haar techniek te verbeteren.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Rustig en ontspannen
  • Gespecialiseerd in: Ontspannende massages
  • De extra’s: Je kan gratis parkeren voor de deur. In de salon kan je met contant betalen.

Let op! Deze salon behandelt alleen vrouwen

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt